Llibres

I si el Greal fos a Caldes?

“Totes les històries i llegendes sobre el Greal són falses. El vertader destí de la copa amb què Jesús de Natzaret va compartir el vi amb els seus deixebles, el vespre que el van trair, es desvela en aquest llibre.” Amb aquesta intrigant promesa comença La copa de Caldes, la primera novel·la del periodista, cineasta i gestor cultural Mateu Ciurana (Caldes de Malavella, 1959), que publica Curbet Edicions i es presenta avui a Girona i demà a Caldes, localitat que és un escenari destacat en aquesta “curiosa història que es perllonga durant vint segles”.

Mateu Ciurana presentarà aquest vespre La copa de Caldes a la Llibreria 22, acompanyat per la historiadora Dolors Vilamitjana i el periodista Salvador Garcia-Arbós (19 h). A la presentació de demà al Casino de Caldes de Malavella, hi repetirà Vilamitjana i s’afegirà a la conversa el també historiador Pep Casas (12 h).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.