Música

La gran revetlla

L’Ítaca Sant Joan de l’Estartit s’amplia a tres dies (19, 20 i 23 de juny) i una quinzena d’actuacions, amb Caravan Palace al capdavant

També hi haurà Balkan Paradise Orchestra, Itaca Band, Lágrimas de Sangre, Joan Garriga i No Logo

L’Ítaca Sant Joan, la gran revetlla musical que organitza el festival Ítaca a la platja Gran de l’Estartit al voltant del solstici d’estiu, s’ampliarà l’any vinent de dos a tres dies –divendres 19, dissabte 20 i dimarts 23 de juny–, durant els quals actuaran una quinzena de grups i discjòqueis. Organitzat per la productora gironina Link Produccions, amb el suport de l’entitat municipal descentralitzada de l’Estartit, l’Ítaca Sant Joan preveu superar l’estiu vinent els més de 15.000 espectadors d’aquest any. Aquest creixement també anirà acompanyat de la posada en marxa d’un “ambiciós pla per convertir-se en un festival referent en el respecte al medi ambient”. Aquest pla, que es desenvoluparà progressivament en les pròximes edicions del festival, començarà el 2020 amb una important reducció dels envasos d’un sol ús als recintes del festival, “amb la voluntat d’eliminar-los completament a curt termini”. També s’hi vol potenciar al màxim l’ús del transport públic, amb serveis de bus que connectaran les principals poblacions gironines i catalanes amb l’Estartit.

L’Ítaca Sant Joan 2020 s’obrirà el 19 de juny amb les actuacions de Lágrimas de Sangre, Tremenda Jauría, La Sra. Tomasa i el grup maresmenc de trapetón –fusió de trap i reggaeton– en català The Tyets. El dia 20, la música continuarà amb la banda francesa d’electroswing Caravan Palace, com a cap de cartell i gran aposta internacional, al costat de No Logo –el nou projecte de Kiko Tur, fundador d’Aspencat–, el grup torroellenc Despit i dos grups encara no anunciats. El dia 23, en plena revetlla, hi actuaran Itaca Band, Joan Garriga (La Troba Kung-Fú), Balkan Paradise Orchestra i un grup sorpresa. A més, cada nit hi haurà un discjòquei diferent, que allargarà la festa fins ben entrada la matinada.

Les entrades per als tres dies de concerts es posen a la venda avui, a les dotze del migdia, al web del festival . Les entrades de cada dia tenen un preu de 15, 20 i 14 euros, respectivament, i també hi ha diferents paquets, amb o sense càmping. Durant el Nadal, el festival ofereix descomptes de fins al 30% en el preu de les primeres 1.000 entrades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.