Música

El Beethoven més íntim

Bärhof Ensemble oferirà aquest vespre el concert El Beethoven més íntim a l’auditori Josep Viader de la Casa de Cultura de Girona (20 h, 3 euros), que és previst que s’ompli per rebre aquesta jove formació de cambra integrada per músics provinents de diferents punts de Catalunya que es van conèixer com a membres de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC).

Bärhof Ensemble està format per una desena de músics, dels quals avui actuaran al Viader aquests vuit instrumentistes: Cèlia Salas (flauta travessera), Pau Roca (oboè), Ariadna Bataller (viola), Lluís Casanovas (clarinet), Jaume Guri (violí), Clara Canimas (fagot), Clara Marimon (trompa) i Eugènia Guri (piano). No hi tocaran tots junts, sinó que es repartiran entre un tercet que obrirà el concert i un quintet que el tancarà. Concretament interpretaran la Serenata en re major per a violí, viola i violoncel i el Quintet en mi bemoll major per a piano i vent, de Beethoven, compositor al qual també volen homenatjar en el 250è aniversari del seu naixement interpretant el seu cèlebre Septimino, a partir de l’estiu vinent.

Bärhof Ensemble es va formar l’estiu del 2018 i des de llavors ha tocat arreu del país, per l’exemple l’estiu passat al Fringe del Festival de Torroella i al desembre a Mataró, on va estrenar el programa d’avui. Un dels objectiu del Bärhof Ensemble és encarregar obres de nova creació, com ara un nonet compost per Jordi Cornudella que van preparar en una residència artística a Cal Massó de Reus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona