Música

Sogood: 360 graus de música

La nova empresa olotina Sogood Records ofereix als músics tot el que necessiten per impulsar el seu projecte

Sogood Records treballa sobretot amb dos grups, Andana i Jim War Brou, i dona suport a d’altres

En el món de la música ja gairebé no hi ha discogràfiques que es limitin només a publicar discos, ni mànagers que se centrin exclusivament a gestionar els concerts dels seus grups. Ara, tothom fa una mica de tot, o gairebé. És el que actualment es coneix en el sector com a 360º. I a Olot ha nascut, recentment, Sogood Records , una empresa sorgida directament amb aquesta mentalitat.

A partir de l’estudi de gravació que va muntar, fa un parell d’anys, Xevi Casacuberta –gerent i productor–, Flavi Asperó ha impulsat i dirigeix un equip humà format per nou professionals, que cobreix des dels aspectes més relacionats amb la producció musical i el management, fins al disseny gràfic, la fotografia i el vídeo. Després d’haver cursat un grau superior de regidor d’escena i d’haver treballat com a tal en el Festival BioRitme i les festes del Tura, entre altres esdeveniments, Flavi Asperó va proposar a Casacuberta crear aquesta empresa, de què també formen part Adam Bulbena (tresorer i responsable de la gestió de l’espai), Lluís Huguet (productor), també conegut com Hug Sound, fent parella musical amb Doble, i Narcís Fajula i Asperó, com a mànagers. L’equip audiovisual inclou Berta Mendoza (disseny gràfic), Auró Vernet (fotografia) i Albert Ortiz i Àlex Santiago (vídeo).

Sogood Records ha començat a treballar sobretot amb dos grups, Andana i Jim War Brou. Andana és un grup maresmenc de reggae que va néixer el 2016 i va publicar, l’any passat, el primer disc, un EP titulat Rise again, produït pel barceloní King Siva. “És un treball carregat d’energia i espiritualitat”, expliquen des de Sogood sobre el debut d’Andana, un grup que parteix de “la filosofia i les melodies del roots reggae” per crear les seves pròpies cançons. Divendres passat, Andana va estrenar un nou videoclip de la cançó Bona vibra , en col·laboració amb Doble & Hug Sound.

Pel que fa a Jim War Brou, es tracta del nou projecte del baixista i cantant valencià Jaume Guerra Meneu (Orxata Sound System, Obrint Pas, Ramon Cardo & The Nyora Boppers, Zoo), en què també estan implicats altres músics emergents de l’escena jazzística valenciana, com ara Bea Estévez (saxo alt), Carlos Medina (guitarra) i Carlos Ayuso (bateria), per interpretar temes originals, cançons populars i estàndards jazzístics

David Its Me

A més, Sogood Records també dona suport en diferents aspectes logístics a altres joves artistes de l’escena hip-hop i la música urbana, com ara ¡Fresh! i Jupyker i el grup Udols de Llop. També el jove i popular instagramer David Its Me, conegut pels seus vídeos d’humor en català, estrenarà el 9 de febrer la primera incursió en el món de la música a través de Sogood Records. Es tracta d’un tema titulat No tenir-te, que ha produït Hug Sound.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
M. Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen