Música

Bullitt actuarà demà al quart Ferrish Fest

Set grups catalans i alemanys, entre els quals Bullitt, actuaran demà, dissabte, a la quarta edició del Ferrish Fest , que tindrà lloc a la sala La Mirona de Salt entre les 19 h i la 1 h de la matinada, per recordar el músic saltenc Ferran Bonet (1977-2015), que va ser baixista de grups com ara Without i Bullitt. A part de les actuacions musicals i un parc de skate –Bonet també estava molt vinculat a aquest món–, també hi haurà una parada de l’associació Hardcore Hits Cancer , que ajuda anímicament i econòmicament els malalts de càncer, la malaltia que patia en Ferran, conegut pels seus amics com a Ferrish.

A més de Bullitt, que oferiran a La Mirona un dels primers concerts amb el seu nou baixista, Vidal Soler (Xavi Calvet, Els Pets, Copa Lotus), també hi actuaran dues propostes sorgides de Without: The Handclappers i Tom Hagan. El cartell es completarà amb Llacuna –que estrena nou disc, Incendis–, el trio barceloní de metal Malämmar i dues bandes de la ciutat alemanya de Leipzig, Man Man Man i La Petite Mort, gràcies a la col·laboració de Saltamarges. Cada grup actuarà durant 30 o 40 minuts i les entrades costen 12 i 15 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen