Cinema

Plácido Domingo anuncia que té coronavirus

El tenor Plácido Domingo va anunciar ahir que ha donat positiu en les proves per coronavirus. A través de Facebook, explica que va presentar símptomes i es va fer el test, que ha donat postiu. Es troba en bon estat de salut.

La Fundació Miró crea el projecte ‘Miró a casa’

La Fundació Joan Miró ha traslladat al món virtual tota la seva activitat en aquests dies de confinament i ha creat Miró a casa, un projecte de continguts en línia, per acostar l’obra de l’artista als usuaris de les xarxes socials.

Palau Digital ofereix la marató de Beethoven

Palau Digital ofereix en streaming i de manera gratuïta la marató de les nou simfonies de Beethoven amb Gustavo Dudamel i pròximament la Segona simfonia de Mahler amb el mateix director, durant els dies de confinament.

La SGAE reforça el suport als autors més vulnerables

La Societat General d’Autors i Editors (SGAE) ha reforçat els seus serveis d’assessoria per als creadors “més vulnerables econòmicament” per ajudar-los a demanar ajudes públiques. S’hi pot contactar per telèfon: 93 268 90 08.

El Liceu suspèn la programació fins al 2 de maig

El Liceu ha anunciat aquest cap de setmana la cancel·lació de la seva activitat artística fins al 3 de maig per la crisi del coronavirus. La mesura afecta sis activitats, que s’afegeixen a les quatre suspeses l’11 de març.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia