Cinema

Cinema

Dani Rovira anuncia que té càncer i ha començat quimioteràpia

L’actor d’‘Ocho apellidos vascos’ va anunciar ahir a Instagram que té un limfoma de Hodgkin i que ahir mateix va començar el tractament

El popular actor i monologuista Dani Rovira va anunciar ahir a través del seu perfil d’Instagram que té càncer, en concret limfoma de Hodgkin, i que ahir mateix va començar amb el tractament de quimioteràpia. “Fa una setmana que m’ho han diagnosticat, encara que portava ja mesos arrossegant cert cansament i malestar”, assegura el protagonista d’Ocho apellidos vascos i Ocho apellidos catalanes, que diu afrontar “sense por” una previsiblement “llarga lluita contra la bestiola”, però que té “bon pronòstic”.

“No tinc por, estic tranquil, portaré aquests mesos una motxilla potser una mica més pesada en temps d’incertesa, pors i pandèmia, però no em falten forces ni ganes per sortir-ne airós”, assenyala l’actor, de 39 anys. Rovira hi afegeix que “té bon pronòstic” i que els doctors li transmeten “molt bones sensacions”. “Això sí, passaré a formar part d’aquesta població d’alt risc quan les defenses i el sistema immunitari em comencin a fallar, així que hauré de cuidar-me, tenir cura i deixar-me cuidar”, continua.

L’actor malagueny diu que està a casa acompanyat pels seus tres gossos i la seva “companya de vida” Clara, en al·lusió a l’actriu Clara Lago, amb qui va iniciar una relació arran del rodatge d’Ocho apellidos vascos (2014), la pel·lícula espanyola més taquillera de la història. Coincidint amb la màxima popularitat que li va donar aquesta pel·lícula, Dani Rovira va presentar tres gales dels premis Goya.

“Tot això passarà, ànim a tots i totes en aquests moments complicats, però per això hi ha els reptes, per superar-los i que tot el que n’aprenguem ens faci més bones persones”, conclou el post que acompanya d’una foto amb una via oberta al braç esquerre, una imatge que ha rebut 126.000 “m’agrada” en només 40 minuts. El limfoma de Hodgkin és un subtipus de càncer que afecta un tipus de glòbuls blancs crucials per al sistema immunitari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les cares diverses del ‘true crime’

Barcelona
novetat editorial

L’assassí més famós d’Irlanda, radiografiat

Barcelona
Laia Vilaseca
Novel·lista

Laia Vilaseca: “Escrivint, continuo sent jardinera i no arquitecta”

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

L’Alegria que ‘triomfa’ als Premis de la Crítica

BARCELONA
música

El nou festival Guixolstronic proposa 12 hores de música electrònica

st feliu de guíxols
cultura

L’associació de museòlegs, sobre el polèmic canvi d’orientació del Museu del Disseny: “Caldrà esperar a que es presenti el projecte definitiu”

barcelona
Música

El Festival de Prada s’estén i ofereix concerts sense fronteres

Girona
DANSA

El Sismògraf convoca a respirar amb la natura i a flirtejar amb la tecnologia

OLOT
Crítica
música

Sostinguts per l’estiu

GIRONA