Música

Montgrí celebra el Record Store Day amb discos de Cala Vento i Lagartija Nick

El segell de Cala Vento prepara edicions limitades per a la gran festa de les botigues de discos, el 20 de juny

També publicarà un EP de Los Manises

Montgrí , el segell creat l’any passat pel duet empordanès Cala Vento per publicar el seu tercer àlbum, Balanceo, ampliarà aviat el seu petit però molt interessant catàleg amb tres noves referències. Després d’haver editat, també el 2019, el nou disc de l’històric grup granadí Lagartija Nick, Los cielos cabizbajos, Montgrí té previst llançar altres dos discos de Cala Vento i Lagartija Nick amb motiu del Record Store Day, la gran festa internacional de les botigues de discos independents, que estava prevista per al 18 d’abril, i que s’ha ajornat fins al 20 de juny per la crisi sanitària. Tots dos discos són reedicions, però amb nous al·licients per als fans: el de Cala Vento és l’edició en vinil, limitada, de 300 còpies numerades i personalitzades una per una, d’ Unos poco y otros tanto , el primer single del grup, una autoedició que va aparèixer el 2015, abans del seu debut amb BCore. Aquesta edició commemorativa del seu 5è aniversari inclou també una cançó inèdita (Cortejo) i tres temes gravats com a maquetes el mateix any al local d’assaig.

A més, Montgrí publicarà una edició limitada en vinil, també de 300 còpies, de Lo imprevisto, el vuitè disc d’estudi de Lagartija Nick, que va sortir el 2004. El disc ha estat remasteritzat i estrena un disseny especial, que inclou un fanzine amb les lletres de les cançons i fotos inèdites de la gravació. “Són dos discos que podríem vendre per internet, però volem donar suport a les botigues de discos”, diu Joan Delgado, company d’Aleix Turon a Cala Vento i a Montgrí, un segell amb una filosofia molt clara: “Volem treure poques coses i cuidar-les molt.”

El 18 de setembre Montgrí editarà en vinil l’EP Aristocràcia y underground, de Los Manises , duet d’atípic pop ballable originari d’Elx. Com a curiositat, la seva portada, feta fa 4 mesos, es va avançar al fenomen dels arcs de Sant Martí per donar ànims contra el virus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Les cares diverses del ‘true crime’

Barcelona
novetat editorial

L’assassí més famós d’Irlanda, radiografiat

Barcelona
Laia Vilaseca
Novel·lista

Laia Vilaseca: “Escrivint, continuo sent jardinera i no arquitecta”

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

L’Alegria que ‘triomfa’ als Premis de la Crítica

BARCELONA
música

El nou festival Guixolstronic proposa 12 hores de música electrònica

st feliu de guíxols
cultura

L’associació de museòlegs, sobre el polèmic canvi d’orientació del Museu del Disseny: “Caldrà esperar a que es presenti el projecte definitiu”

barcelona
Música

El Festival de Prada s’estén i ofereix concerts sense fronteres

Girona
DANSA

El Sismògraf convoca a respirar amb la natura i a flirtejar amb la tecnologia

OLOT
Crítica
música

Sostinguts per l’estiu

GIRONA