Música

Coronavirus

La crisi del coronavirus també tomba el Sónar 2020

El festival cancel·la l’edició d’aquest any després de constatar que no era possible “garantir plenament la salut i seguretat” de tots els implicats

El congrés Sonar+D celebrarà una edició virtual i gratuïta el 18 i 19 de setembre al CCCB

Cau un altre dels grans festivals d’estiu catalans. El Sónar Barcelona tampoc se celebrarà aquest any com a conseqüència de la crisi del coronavirus.

En un comunicat difós aquest divendres a la tarda, els organitzadors asseguren que “després de valorar acuradament totes les opcions, i ateses les normatives governamentals”, la decisió de posposar el certamen fins l’any que ve era “l’única possible per garantir plenament la salut i la seguretat de tots els assistents, artistes i equips involucrats”.

El festival ja treballa amb els artistes, ponents i entitats participants del cartell d’aquest any per reprogramar la majoria d’espectacles i activitats previstes a l’edició del 2021. El 27è Sónar Barcelona i la 9a edició del Sónar+D –el seu congrés tecnològic– es farà del 17 al 19 de juny de l’any que ve als recintes de Fira Montjuïc i Fira Gran Via.

L’organització avança que el proper 9 de maig informarà del procés per sol·licitar el reemborsament d’entrades i acreditacions professionals i també de “tots els avantatges” que suposarà conservar els títols per a l’edició del 2021.

Malgrat la cancel·lació, el festival assegura que es manté actiu i anuncia que aquest 2020 organitzarà una edició extraordinària del Sónar+D el 18 i 19 de setembre al CCCB. Aquest nou esdeveniment, que serà “fonamentalment en línia i gratuït”, tindrà “un format i continguts dissenyats específicament per al context actual i amb la mirada posada en nous futurs imaginables”. Segons el comunicat, el projecte neix amb “la vocació d’atendre les necessitats i inquietuds de les comunitats creatives, tant locals com internacionals”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ART

Un incendi malmet part d’una exposició d'Edgar Massegú al Tinglado 2 de Tarragona

TARRAGONA
música

Sidecars: “En dos minuts no podem dir tot el que hem d’explicar en una cançó”

GIRONA
EQUIPAMENTS

El govern aprova una partida de 5,9 milions per al ‘hub’ audiovisual de les Tres Xemeneies

BARCELONA
DANSA

El coreògraf Alexander Ekman porta al Liceu un ‘Midsummer Night’s Dream’ poc shakesperià

BARCELONA
MÚSICA

Joan Manuel Serrat, premi Princesa d’Astúries de les Arts 2024

BARCELONA
RIPOLL

Ramon González i Montse Bastons guanyen els Jocs Florals Comte Guifré

RIPOLL
MÚSICA

El festival de Dixieland torna al carrer

TARRAGONA
GIRONA

Vuit actuacions musicals i teatrals en el Pati Cultural 2024

GIRONA
CrÒNICA

Un Sant Jordi fred, però esplendorós