Música

Sanjosex presenta en acústic ‘Dos somnis’

El músic bisbalenc estrenarà dissabte en solitari i en línia el seu nou treball

Ja ho anunciava Sanjosex en el seu primer single, La revolució, de manera quasi premonitòria: “Jo faig la revolució per internet des de casa.” I serà per internet com presentarà aquest nou treball discogràfic. Ho farà sense barreres, en directe, obert a tothom des de la plataforma la-sala.online, que també s’estrenarà com a sala de concerts.

La presentació oficial serà dissabte, 16 de maig, a les set de la tarda, el mateix dia que la-sala.online obrirà les portes per primera vegada. Un espai virtual on el públic podrà gaudir d’actuacions online i interactuar amb els artistes. També posa a disposició del públic els mitjans necessaris perquè l’artista i tots els que fan possible l’actuació cobrin per la seva feina. De la mateixa manera, facilitarà als músics unes bones condicions tècniques de so i d’imatge.

Sanjosex va gravar aquest nou disc als estudis MusicLan, i també serà en aquests estudis on farà aquest concert de presentació. I és que l’estudi d’Avinyonet de Puigventós és també un dels promotors de la iniciativa. “Volem oferir a l’artista els mitjans perquè es pugui concentrar exclusivament en la seva actuació, en la seva música, com sempre hem fet i com esperem poder continuar fent”, diu Jordi Solé, director de MusicLan.

Dos somnis és un disc breu i concís que Carles Sanjosé ha plantejat amb els peus a terra i amb esperit de quilòmetre zero. Un disc que també pren el pols al moment actual, amb cançons com La revolució, que sembla que dibuixin un pont entre l’1 d’octubre i els dies del confinament: “Primer s’anaven omplint les places i de cop les places s’han buidat, però la revolució continua al sofà de casa, educant el teu fill estimat.”

La música als balcons ens està regalant molts moments emocionants mentre continua la incertesa de cara al futur pròxim. “La-sala.online no podrà substituir tots els concerts, festivals i festes majors que s’han hagut de cancel·lar a causa de la crisi de la Covid-19, però per alguna cosa hem de començar, oi?”, comenta Pere Toro, un dels promotors i responsable de The Jump Productions.“Plataformes com la-sala.online ens permeten, en entorns d’incertesa com els que ara estem vivint, seguir treballant en positiu. Organitzar, posar dates, seguir fent que les “coses passin”, que els artistes puguin tocar, connectar amb el seu públic i emocionar-nos” declara Noemí Morales, promotora de la-sala.online i responsable d’Atelier, Esdeveniments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona