Cinema

Hollywood busca sanitaris per reprendre rodatges

Després del cop dur que ha estat per a Hollywood la paralització de tots els rodatges i totes les estrenes a causa de la pandèmia, els grans estudis busquen sanitaris per fer tasques com prendre la temperatura i fer tests de Covid-19 i poder reprendre així els rodatges, segons informa el portal en línia Deadline.

El MNAC obrirà el 10 de juny amb un autobús llançadora

El Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) està adequant els espais (50.000 metres quadrats) per obrir el 10 de juny amb les màximes condicions de seguretat i confort tot millorant l’accessibilitat. Obrirà de dimecres a diumenge de 10 a 20 hores. A més, de divendres a diumenge, es posarà un autobús llançadora gratuït amb sortida de plaça Espanya, cada 20 minuts. Durant tot l’estiu, el museu de capçalera de l’art català oferirà als visitants una nova entrada (2x1, que se suma a les promocions de descomptes i franges d’horaris gratuïts dels que disposa habitualment). Totes les col·leccions estaran obertes al públic des del primer dia, com també les dues exposicions temporals: la dedicada a Aurèlia Muñoz, Nuar l’espai, i el projecte Son, Empremtes i figuracions a les Valls d’Àneu, una intervenció de l’artista Oriol Vilapuig a les sales de romànic inaugurada l’11 de març i que només es va poder visitar durant un dia. Les terrasses miradors, però, romandran tancades.

Poesia i + opta per un format híbrid aquest juliol

La nova edició del festival Poesia i +, que tindrà lloc del 2 al 12 de juliol al Maresme, combinarà recitals i concerts presencials (amb aforament de públic reduït ) i retransmissions en directe de qualitat. Aplegarà artistes com Christina Rosenvinge, Irene Solà + Estampa, Blanca Llum Vidal + Los Sara Fontán, Bernardo Atxaga, Laia Estruch i Clàudia Cabero.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona