Patrimoni

La Casa Batlló reobrirà l’1 de juliol i ofereix visites gratuïtes als catalans fins al 31 d’agost

Els sanitaris podran entrar al monument sense pagar tot l’any i els residents a l’Estat tindran tarifes especials

La Casa Batlló reobrirà les portes l’1 de juliol i per celebrar el retorn a la normalitat convida els residents a Catalunya a redescobrir l’arquitectura d’Antoni Gaudí amb entrades gratuïtes fins al 31 d’agost. Les entrades gratuïtes es poden adquirir a la pàgina web de l’entitat des d’aquest dimecres. A més, en homenatge al personal sanitari espanyol també els oferirà entrades gratuïtes fins a finals del 2020. El residents a l’Estat podran gaudir de la visita a l’edifici Patrimoni de la Humanitat amb tarifes especials. La Casa Batlló ha impulsat mesures d’higiene i prevenció amb l’última tecnologia en purificació d’aire, desinfecció amb llum ultraviolada i un protocol al llarg de tota la visita.

Concretament, s’ha instal·lat un sistema de ionització bipolar de plasma fred a totes les unitats d’aire de la Casa, així com filtres HEPA i de carbó actiu en els conductes de ventilació. La ionització de plasma garanteix en 30 minuts una taxa d’inactivació del 99,4% en Covid-19.

Per a la desinfecció de l’equipament de les audioguies de realitat augmentada, ha creat un sistema de neteja mitjançant llum ultraviolada que garanteix la desinfecció total. Aquestes mesures tecnològiques conviuen amb un augment de la freqüència i intensitat de la neteja de amb més empleats especialitzats.

També s’ha reduït l’aforament i dissenyat un nou protocol d’entrada i en la visita que compta amb una desinfecció del calçat, presa de temperatura, distància de seguretat tant a la porta i com durant el recorregut de la visita, gel hidroalcohòlic i l’ús obligatori de mascareta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda