Música

El I Girona White Festival tindrà lloc del 19 al 31 d’agost a les ribes del Ter

Organitzat per la promotora White & Bright, oferirà actuacions per a uns 800 espectadors d’artistes com ara Hombres G, Antonio José i el Mag Lari

Neix un nou festival a Girona, quan la majoria de festivals s’han anul·lat, ajornat o reformulat. El Girona White Festival celebrarà la seva primera edició del 19 al 31 d’agost al parc de les ribes del Ter, darrere del pavelló de Fontajau, on han tingut lloc altres festivals a l’aire lliure com ara l’Etnival (2005-2011). Organitzat per la promotora gironina White & Bright , amb Toni Madeo al capdavant, el nou festival programarà actuacions cada dia, per a uns 800 espectadors. Hi haurà tant concerts per a públics de totes les edats, com monologuistes i altres propostes escèniques. Ja s’han anunciat les actuacions del grup madrileny Hombres G (21 d’agost), els cantants Paco Candela (19 d’agost) i Antonio José (24 d’agost) i el Mag Lari, en una data encara no concretada.

“Fa tot just un mes que hem començat a preparar aquest festival, bàsicament perquè molts dels concerts que havíem programat en escenaris tancats es van haver de suspendre, així que vam decidir tirar endavant una proposta a l’aire lliure, amb un format reduït i, evidentment, complint totes les mesures de seguretat”, explica Madeo, que en els últims anys ha organitzat nombrosos concerts i espectacles diversos tant a La Mirona i l’Auditori de Girona, com en altres escenaris de la resta del país.

Organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona pel que fa a la cessió de l’espai, el Girona White Festival anunciarà aviat la seva programació completa. La previsió de Madeo és que les entrades ja puguin sortir a la venda la setmana vinent.

‘Market’ estiuenc

A més de la zona destinada als espectacles, hi haurà també un ampli espai amb un concepte de mercat estiuenc o market, on hi haurà parades de roba i complements, al costat de food trucks i altres alternatives per menjar o beure alguna cosa. Aquest espai s’obrirà al públic cada dia a partir de les 4 de la tarda i, per això, estarà situat a l’ombra.

L’objectiu de l’organització és que cada dia del festival hi hagi alguna actuació, que poden arribar a ser dues o tres, quan es programin activitats per al públic familiar al migdia o a la tarda.

Toni Madeo vol que el Girona White Festival tingui continuïtat en futures edicions, però a partir de l’any vinent té previst que el festival es traslladi al juny. Hi haurà novetats a www.gironawhitefestival.com i instagram.com/gironawhitefestival .

LA XIFRA

800
espectadors són els que estan previstos a cadascun dels espectacles programats al festival gironí.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona