Cultura

El jazz arriba fresc al Sunset i al Palau d’Esports de Platja d’Aro

El Jazz a la Fresca de Girona i les Nits de Jazz de Castell-Platja d’Aro no s’aturen, amb alguns canvis per adaptar-se a la nova realitat. La sisena edició del Jazz a la Fresca comença avui entre les terrasses de La Vedette i el Sunset Jazz Club, on s’han programat nou grups durant tots els dijous de juliol i agost, cada dia amb dues sessions, a les 21 h i a les 22.30 h. Aquest any, el recinte exterior serà tancat, amb l’aforament reduït, i es prioritzaran les reserves prèvies. Es cobrarà un suplement de 3 euros en la primera consumició. Avui hi actuarà el trio Wax & Boogie, amb la cantant Ster Wax. En els dijous successius, hi haurà també Dumpy Lobsters Trio, One Summer Night Trio, Chino Swingslide, un trio de luxe amb Rossy, Fumero i Arnedo, Dani Alonso Trio, Movin’ Wes, Aya & The Jumpin’ Cats i James White Experience.

D’altra banda, la 23a edició del festival Nits de Jazz a Platja d’Aro deixa aquest any la platja i es trasllada al Palau d’Esports i Congressos, on s’han programat cinc concerts gratuïts cada dos divendres, entre demà i el 21 d’agost, a les 23 h. Les invitacions –dues per persona– es poden recollir durant la setmana prèvia al concert al palau i, els caps de setmana, també al castell de Benedormiens.

Demà hi actuarà el grup The Rhythm Treasures, grup de rhythm-and-blues i rock-and-roll primitiu, amb la veu de Myriam Swanson. La programació continuarà amb Sandra Fern Quintet, el 17 de juliol; Susana Sheiman Group, el 31 de juliol; Professor Cunningham and His Old School Jazz Band, el 7 d’agost, i Martí Serra 4Tet amb la cantant i trombonista Rita Payés, el divendres 21 d’agost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.