Música

sisquere FESTIVAL

Tripleta ‘pop’ amb Manel, Els Pets i Els Amics de les Arts

El camp de futbol de Torrelameu, a la comarca de la Noguera, rebrà, del 25 de juliol al 15 d’agost, el Sisquere Festival, impulsat per l’Associació per la Cultura Lliure de Lleida amb la voluntat d’oferir una programació cultural de qualitat per a tots els públics. Hi actuaran tres dels grups catalans de pop més importants de tots els temps (Manel, el 25 de juliol; Els Amics de les Arts, l’1 d’agost, i Els Pets, el 8 d’agost) i dos grups de tribut a Queen (Play The Game) i els Beatles (Hey Bulldogs), el 15 d’agost. El camp de futbol estarà habilitat amb zona d’aparcament i hi haurà una zona de food truck amb una oferta gastronòmica variada.

El grup Manel, encarregat d’obrir el Sisquere 2020, farà a Torrelameu el seu únic concert en terres de Ponent aquest estiu i presentarà el seu cinquè disc, Per la bona gent, que mostra la seva vessant més juganera, desacomplexada i atrevida. Joan Blau, un cantautor forjat a la comarca de la Noguera, en serà el teloner.

Els Amics de les Arts, una setmana després, faran també el seu únic concert a les comarques de Lleida aquest estiu. Joan Enric Barceló, Dani Alegret i Ferran Piqué hi presenten l’espectacle Els dies més dolços, que mostra la seva vessant més íntima i on es deixen escoltar, ja, cançons del seu imminent i esperat nou disc, El senyal que esperaves. Uënsdei, un grup a cavall entre Barcelona i Lleida amb autèntica devoció pel pop melòdic dels anys noranta, en seran els teloners.

Finalment, Els Pets arriben al Sisquere en el marc del segon tram de la gira del seu últim disc, el molt aplaudit Som, que interpretaran juntament amb clàssics del seus més de 30 anys de carrera com Tantes coses a fer i La vida és bonica (però complicada). En aquest cas, obrirà la vetllada la cantant lleidatana Éphona, influïda per dives del R&B com Lauryn Hill i Alicia Keys.

SISQUERE FESTIVAL Del 25 de juliol al 15 d’agost www.sisquerefestival.com


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

publicacions

Surt el número 12 de ‘Temperatura’, la ‘Revista per anar a cagar’

girona
Girona

Es recupera l’essència amb el retorn a la Rambla i la plaça Catalunya

Girona
SANT JORDI

L’esmorzar de la Generalitat a Girona recorda Montserrat Vayreda

girona
sant jordi 2024

“Hi ha moltes ganes de diada”

barcelona
BLANES

La diada de Sant Jordi comença amb l’Esmorzar Literari

BLANES
música

Malson Atmosfèric arriba a un final d’etapa per Sant Jordi amb ‘Si t’enyoro’

girona
cultura

Reivindica el llegat del poeta Gerard Vergés

Tortosa
LLIBRES

Neus Penalba desvela les fonts culturals europees de Rodoreda

Barcelona
SANT JORDI 2024

Biblioteques vives i imprescindibles

Barcelona