Música

Mirabet, Neddermann, Faixedas i El Pot Petit, al nou Som de Mar de Lloret

El festival, organitzat per U98 Music, tindrà lloc als jardins de Santa Clotilde del 23 al 30 d’agost i també inclourà Abba The New Experience i Sofía Ellar

Neix un nou festival d’estiu: el primer Som de Mar tindrà lloc del 23 al 30 d’agost als jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar. Organitzat per la promotora gironina U98 Music i dirigit per Carles Gilibets, el festival neix amb el suport de l’Ajuntament de Lloret, la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

En aquesta primera edició, Som de Mar inclourà vuit concerts, dels quals ahir se’n van anunciar sis: Judit Neddermann hi actuarà el diumenge 23 d’agost; Abba The New Experience, el dilluns 24; Fel Faixedas, amb el seu espectacle Faixedas i punt, el dimarts 25; la cantant i compositora Sofía Ellar, el dimecres 26; El Pot Petit, el dijous 27, i Ramon Mirabet, el divendres 28 d’agost. Queden per confirmar els artistes que hi actuaran el 29 i el 30 d’agost. Les entrades es posaran a la venda properament a través del web del festival.

Durant el festival, els jardins de Santa Clotilde obriran cada dia de les 20 h a les 1 h, i els concerts començaran a les 22 h, excepte el d’El Pot Petit, que tindrà lloc a les 20.30 h. Abans i després de les actuacions principals, s’hi podran “veure actuacions de grups locals i fer un tast de la gastronomia mediterrània a càrrec del gremi de bars, restaurants i cafeteries de Lloret de Mar, desfilades de moda i accions conjuntes amb l’associació de comerciants”, explica Gilibets. Tot plegat, al bell mig d’uns jardins impressionants, situats damunt d’un penya-segat entre cala Boadella i la platja de Fenals, amb vistes al mar.

Circ per obrir el Lloret Outdoor

La quarta edició del Lloret Outdoor Summer Festival comença avui, amb l’espectacle de circ Flou Papagayo de la companyia Mumusic Circus, a la Roca d’en Maig (21 h, gratuït), i programa 29 propostes en diferents espais fins al 27 de setembre. El Lloret Outdoor Summer inclou, per exemple, el 17è Clon Festival, que entre el juliol i l’agost inclourà quatre bandes d’homenatge a diferents artistes. Dissabte vinent, 11 de juliol, el Clon començarà a la plaça Germinal Ros amb Derivas, banda clònica d’Héroes del Silencio, i el 25 de juliol Manel Fuentes serà Springsteen. Durant els tres primers dijous d’agost tindrà lloc a la platja de Fenals el cicle Fenals de Música, amb Queens of Rock, Glòria Sirvent Duo i Men in Swing. La biblioteca també ha programat diversos espectacles, el primer dels quals serà un concert de Les Anxovetes, el 16 de juliol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Les cares diverses del ‘true crime’

Barcelona
novetat editorial

L’assassí més famós d’Irlanda, radiografiat

Barcelona
Laia Vilaseca
Novel·lista

Laia Vilaseca: “Escrivint, continuo sent jardinera i no arquitecta”

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

L’Alegria que ‘triomfa’ als Premis de la Crítica

BARCELONA
música

El nou festival Guixolstronic proposa 12 hores de música electrònica

st feliu de guíxols
cultura

L’associació de museòlegs, sobre el polèmic canvi d’orientació del Museu del Disseny: “Caldrà esperar a que es presenti el projecte definitiu”

barcelona
Música

El Festival de Prada s’estén i ofereix concerts sense fronteres

Girona
DANSA

El Sismògraf convoca a respirar amb la natura i a flirtejar amb la tecnologia

OLOT
Crítica
música

Sostinguts per l’estiu

GIRONA