Música

La Santa s’inaugura demà amb més superfície i més escenaris de petit format

El festival de Santa Cristina oferirà més de 150 concerts i activitats fins al 30 d’agost

Manu Guix, Blaumut i Sofia Ellar, en el nou Unplugged Music Experience

“En ple confinament, ens vam plantejar tres opcions: ajornar aquesta edició fins l’any vinent; fer-la d’una manera més intensiva, només a l’agost, o tirar-la endavant tal com ho teníem previst, i això és el que vam decidir. Sabíem que era un risc, però quan vam fer pública la nostra decisió, ja no teníem cap dubte: no ens faríem enrere.” Ho explica, ple d’energia positiva, Julio Rico, el propietari i director de La Santa , el festival i mercat d’estiu de Santa Cristina d’Aro abans conegut com La Santa Market. La Santa 2020 s’inaugura demà, divendres, i tindrà lloc tots els dies fins al 30 d’agost, de les sis de la tarda a la una de la matinada, al Santa Cristina Horse Club. Aquest any no hi haurà concerts de gran format per evitar les aglomeracions, però s’han programat més actuacions musicals i activitats culturals gratuïtes que mai –més de 150– repartides en set escenaris de petit format, a la meitat de les catorze terrasses del festival. També ha crescut en un 15% la superfície total, uns 20.000 metres quadrats, de La Santa: “Un oasi en què tothom es podrà sentir còmode i segur, amb ventilació natural”, en paraules de Rico, que remarca que, tot i que la normativa permetria una capacitat de 4.000 persones en aquest gran recinte a l’aire lliure, han decidit voluntàriament que no podrà haver-hi més de 2.000 persones alhora. “A La Santa hi ha molta rotació, perquè calculem que cada visitant s’hi està dues hores i mitja i no hi ha pics d’assistència.”

Experiències musicals

Aquest any, La Santa estrena un nou format musical, creat per adaptar-se a la circumstàncies, però amb moltes possibilitats d’instal·lar-se definitivament en l’oferta de La Santa. És el nou Unplugged Music Experience, un cicle de concerts íntims i acústics que Rico prefereix anomenar “experiències”, en què els artistes actuaran molt a prop dels espectadors: unes 400 persones repartides en un centenar de taules, “com si fos un club de jazz de Nova York, però a l’aire lliure”. Dissabte hi actuarà Manu Guix i després ho faran Sofía Ellar (25 de juliol), Cepeda (15 d’agost) i Blaumut (22 d’agost), amb entrades a partir de 25 euros, a part de l’accés al recinte: 2 euros, l’entrada a peu, i 6 euros, el pàrquing i les entrades dels ocupants del vehicle.

Pals critica la precipitació del White Summer

acn

L’Ajuntament de Pals critica que el festival White Summer faci publicitat de l’edició d’aquest any i hagi posat a la venda les entrades, perquè encara no té permisos per fer-se. L’Ajuntament diu que tot just s’estan redactant els informes pertinents, després que el 7 de juliol l’organització del White Summer els fes arribar el projecte definitiu, i que s’ha convocat una junta local de seguretat per estudiar si és viable fer el festival aquest estiu, concretament de l’1 al 23 d’agost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SANT JORDI A GIRONA

Tornar al centre perquè no canviï res

Girona

La festa amb tendència a l’alça

Barcelona
publicacions

Surt el número 12 de ‘Temperatura’, la ‘Revista per anar a cagar’

girona
crítica

Tensar els fils d’estendre

Girona

Es recupera l’essència amb el retorn a la Rambla i la plaça Catalunya

Girona
SANT JORDI

L’esmorzar de la Generalitat a Girona recorda Montserrat Vayreda

girona
sant jordi 2024

“Hi ha moltes ganes de diada”

barcelona
BLANES

La diada de Sant Jordi comença amb l’Esmorzar Literari

BLANES
música

Malson Atmosfèric arriba a un final d’etapa per Sant Jordi amb ‘Si t’enyoro’

girona