Arts escèniques

La 21a Nit d’Il·lusió es farà al pati de l’escola Pedralta

El gran festival de màgia de Santa Cristina d’Aro, dirigit per Xevi, reunirà sis il·lusionistes de renom internacional, que actuaran en un espai obert amb totes les mesures d’higiene i seguretat

Sis mags de renom internacional, entre ells el seu director i presentador, Xevi, actuaran divendres vinent, 14 d’agost, en la 21a Nit d’Il·lusió de Santa Cristina d’Aro (22.30 h, 10 euros). Aquest any, el festival màgic d’estiu per excel·lència de la Costa Brava canviarà d’emplaçament per adaptar-se millor a la nova realitat i aplicar totes les normes d’higiene i seguretat per evitar contagis. Tindrà lloc en un espai obert, el pati de l’escola Pedralta, on caldrà arribar mitja hora abans de l’inici de l’espectacle per evitar aglomeracions a l’entrada del recinte. En els últims anys, la Nit d’Il·lusió s’ha portat a terme a l’Espai Ridaura, però en els seus orígens s’havia celebrat també a l’aire lliure, als jardins de la Casa Màgica , el gran museu de la màgia i l’il·lusionisme de Xevi.

La Nit d’Il·lusió inclourà un espectacle apte per a tots els públics, rebrà en aquesta 21a edició el duet Brando i Silvana –format per dos mags argentins establerts a Barcelona–, que combina en el seu número la màgia amb el mim, el teatre i els malabars. A Barcelona, hi han aconseguit força repercussió amb un espectacle familiar titulat Màgia júnior .

També hi actuarà el Fakir Kirman, amb els seus espectaculars números de foc. Josep Miret, el Fakir Kirman, és també conegut com l’home volcà i el 2018 va rebre el primer premi Zirkòlika a la millor trajectòria, pels seus 54 anys de carrera en el món del circ, ja que aquest faquir de Cornellà de Llobregat va començar quan tenia només 10 anys. També té una llarguíssima trajectòria i uns quants guardons –entre ells, un premi mundial de màgia còmica– Enric Magoo , que celebrarà a Santa Cristina els seus 40 anys de carrera, “creant estil i història”.

El cartell de la 21a Nit d’Il·lusió es completarà amb Txema Muñoz i el seu espectacle de màgia i humor gestual, i no hi faltarà un número de grans il·lusions, amb Zappa Màgic . Com es tradició, Xevi no es limitarà a presentar els diferents números, sinó que també oferirà unes quantes mostres de la seva màgia amb tocs d’humor. Aquesta serà la seva primera Nit d’Il·lusió com a fill predilecte de Santa Cristina d’Aro. La Nit d’Il·lusió està organitzada per Mans Màgiques del Món, l’entitat sense ànim de lucre que presideix Xevi, amb el suport de l’Ajuntament de Santa Cristina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona