Música

FestiSurf Costa Brava no es rendeix

El FestiSurf Costa Brava tindrà lloc el dissabte 19 de setembre en un nou emplaçament, el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, per adaptar-se millor a les normatives de prevenció de la Covid-19. Aquest festival gratuït de surf-rock, organitzat per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, ha hagut de reduir molt l’assistència. Les entrades gratuïtes es poden descarregar des del web del festival: festisurtcostabrava.com .

Aquest any, el cartell del festival inclourà tres grups: els catalans Los Tiki Phantoms , els portuguesos TT Syndicate i els anglesos MFC Chicken . Curiosament, el FestiSurf s’ha convertit en un dels pocs festivals de la Costa Brava i gairebé de tot Catalunya que han programat grups d’altres països.

TT Syndicate és un grup nascut a Porto el 2012. Aquest septet de rhythm’n’blues, amb una potent secció de vent, ofereix “un explosiu còctel que barreja l’elegància de les big bands, la disbauxa del northern soul, l’esperit festiu del dixieland i la vibrant emoció del merseybeat dels seixanta”.

MFC Chicken va néixer el 2010 a sobre d’un greixós restaurant de pollastre fregit a Holloway Road, Londres, la qual cosa explica el nom del grup. El seu repertori està format bàsicament per cançons de “rock’n’roll cru, impulsades pel saxo, que tracten sobre menjar ràpid i cors trencats”. De fet, així es titula el seu cinquè àlbum, Fast food & broken hearts , que ha coincidit amb el seu desè aniversari.

Los Tiki Phantoms són la representació nacional. Coneguts –o desconeguts– per les seves màscares cadavèriques i els seus explosius directes, al seu últim disc ( Disco Guateque ) s’atreveixen fins i tot amb Rocío Jurado.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona