Llibres

Liber, una fira professional 100% virtual

A partir de les 17.30 h d’avui, al centre Arts Santa Mònica, tindrà lloc la inauguració oficial de la 38a fira internacional del llibre, Liber , que s’ha adaptat a la situació sanitària i serà, tret de la inauguració d’avui, 100% virtual.

Hi seran presents la consellera de Cultura, Àngels Ponsa, l’alcaldesa de Barcelona, Ada Colau, el president de la Federació de Gremis d’Editors d’Espanya, Miguel Barrero, i el president de Liber, Pau Relat. El parlament del ministre de Cultura, José Manuel Rodríguez, tindrà lloc a través d’una videotrucada.

A les 18.30 h tindrà lloc un homenatge a l’editora catalana Núria Tey, directora editorial de Penguin Random House. Després hi haurà el lliurament de premis, com a la novel·lista Isabel Allende (que serà present en format virtual des dels Estats Units); el novel·lista Arturo Pérez Reverte, però com a editor del web literari Zenda; i, entre d’altres, la cadena basca de llibreries Elkar i la biblioteca Eugenio Trías de Madrid.

Liber, que alterna la celebració entre Madrid i Barcelona, en aquesta ocasió inclourà gairebé una quarantena d’actes entre conferències, taules rodones i xerrades, dirigides al sector professional. Fins dijous, una norantena d’especialistes es dirigiran virtualment a un públic de tot el món gràcies al format en streaming.

Hi participen dues-centes empreses i entitats editorials, distribuïdors, agents literaris, autors, empreses multimèdia, associacions professionals..., de 64 països. Tot per parlar de l’actualitat del llibre, la traducció, l’edició digital, les biblioteques, el foment de la lectura, compra i vendre títols... A més de valorar l’afectació que provocarà la pandèmia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les cares diverses del ‘true crime’

Barcelona
novetat editorial

L’assassí més famós d’Irlanda, radiografiat

Barcelona
Laia Vilaseca
Novel·lista

Laia Vilaseca: “Escrivint, continuo sent jardinera i no arquitecta”

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

L’Alegria que ‘triomfa’ als Premis de la Crítica

BARCELONA
música

El nou festival Guixolstronic proposa 12 hores de música electrònica

st feliu de guíxols
cultura

L’associació de museòlegs, sobre el polèmic canvi d’orientació del Museu del Disseny: “Caldrà esperar a que es presenti el projecte definitiu”

barcelona
Música

El Festival de Prada s’estén i ofereix concerts sense fronteres

Girona
DANSA

El Sismògraf convoca a respirar amb la natura i a flirtejar amb la tecnologia

OLOT
Crítica
música

Sostinguts per l’estiu

GIRONA