Arts escèniques

‘Ferides’, de Frank Bayer i La Gàrgola, al Teatre Gaudí

La companyia gironina La Gàrgola presenta aquesta setmana la seva segona producció, Ferides, de Frank Bayer, al Teatre Gaudí de Barcelona, on se n’han programat cinc representacions a la sala gran, La Claca, entre el dimecres 3 i el diumenge 7 de març (20 h; diumenge, a les 19 h). Dirigida per Núria Florensa i Ricard Martí, Ferides es va estrenar ara fa un any a la sala La Planeta de Girona. Mònica Pardo, Xavier Mercadé i Laura Porta interpreten els tres protagonistes de l’obra, una mare i els seus dos fills, a través dels quals es posen de manifest les velles ferides reobertes durant els anys de la transició democràtica. “Aquesta obra també parla de reconciliació i, a més, caldria destacar que és una història en què les dones són les que prenen les decisions”, deia Frank Bayer, col·laborador habitual d’El Punt Avui, quan es va estrenar l’obra a Girona. Bayer forma, juntament amb Xavier Mercadé i Ricard Martí, el nucli impulsor d’aquesta jove companyia de teatre professional, que va debutar l’any 2018 amb El brindis, l’última obra dirigida per Cristina Cervià.

Ferides també arribarà el dissabte 20 de març a l’ Ateneu de Celrà , dins la programació del cicle Escenaris del Gironès, i el diumenge 28 de març al Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
MÚSICA

Joan Manuel Serrat, premi Princesa d’Astúries de les Arts 2024

BARCELONA
RIPOLL

Ramon González i Montse Bastons guanyen els Jocs Florals Comte Guifré

RIPOLL
MÚSICA

El festival de Dixieland torna al carrer

TARRAGONA
GIRONA

Vuit actuacions musicals i teatrals en el Pati Cultural 2024

GIRONA
CrÒNICA

Un Sant Jordi fred, però esplendorós

TEATRE

La Perla 29 incorpora un ‘Zoo de vidre’

BARCELONA
CRÒNICA

Banyoles, lectora i novel·lada

crònica

Diada radiant en el retorn a l’essència

crònica

Una sola música que tothom balla com vol