Altres

Rellevada la directora d’El Born CCM Montserrat Iniesta per “disfuncions en el lideratge”

L’Ajuntament de Barcelona redacta les bases per convocar el concurs durant la primavera

La directora d’El Born CCM Montserrat Iniesta ha estat rellevada del seu càrrec per “disfuncions en el lideratge tant d’implementació del projecte cultural com de la gestió interna del propi equipament”. L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat que està redactant les bases per poder convocar el concurs durant la primavera. El principal objectiu de la nova direcció serà el d’implementar el Pla Estratègic existent. Aquest document marca les línies estratègiques per aquest equipament entre 2018 i 2023. Fins a la resolució del concurs, la direcció d’aquest equipament l’assumirà el director de Memòria, Història i Patrimoni de l’ICUB, Carles Vicente.

“Hem iniciat el procés per cercar la nova direcció d’El Born CCM i la voluntat és convocar el concurs a la primavera per tenir una nova direcció abans d’acabar aquest any”, ha explicat el regidor de Memòria Democràtica, Jordi Rabassa.

L’antropòloga i museòloga Montserrat Iniesta ha estat directora de l’equipament des de l’1 de setembre de 2017 fins al 28 de febrer de 2021. Rabassa ha apuntat que el projecte d’Iniesta era “molt bo i que encaixava i que encara encaixa amb el Born i aquest llegat que ens deixa la directora és perfectament vàlid pel futur”.

Tot i això, Rabassa ha manifestat que han rellevat a Iniesta per “disfuncions en el funcionament del centre que tenen a veure amb la gestió de l’equip humà i el desplegament del seu projecte. Hem treballat amb ella per redreçar la situació a nivell de calendari i de gestió de l’equip humà, però no ha pogut ser i hem decidit prescindir de la seva direcció”, ha indicat. “Garantim la continuïtat del projecte”, ha assegurat.

Pla Estratègic

El Pla Estratègic que es va iniciar el 2018 i finalitzarà el 2023 té com a principals objectius i reptes posicionar El Born CCM en el context i l’entorn actuals; potenciar la recerca i la reflexió sobre el lloc, la ciutat i la memòria; millorar l’experiència de visita perquè estigui centrada en el visitant; implicar activament la ciutadania a col·laborar; compartir coneixement amb la ciutadania de qualsevol edat, i adaptar l’organització i els recursos a la nova estratègia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

girona

El Festival Acoustic Vell celebra l’edició XXVI

Girona
cinema

‘Traca’ i ‘Anhel de llum’ guanyen el festival de curts en català d’Òmnium

bArcelona
Crítica

Inefabilitat i sublimitat

música

Dusminguet farà un concert de comiat el 22 de juny a les Borges Blanques

Barcelona

Les cares diverses del ‘true crime’

Barcelona
novetat editorial

L’assassí més famós d’Irlanda, radiografiat

Barcelona
Laia Vilaseca
Novel·lista

Laia Vilaseca: “Escrivint, continuo sent jardinera i no arquitecta”

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

L’Alegria que ‘triomfa’ als Premis de la Crítica

BARCELONA
música

El nou festival Guixolstronic proposa 12 hores de música electrònica

st feliu de guíxols