Llibres

Restringits, però actius

La 16a fira de llibres infantils Món Llibre amplia espais i reuneix 45 editorials

Com tantes altres activitats el darrer any, Món Llibre, festival literari adreçat als nens i nenes, no es va poder celebrar. Però aquest any sí. El 17 i 18 d’abril tindrà lloc una edició que ofereix una activitat intensa vinculada a la literatura i amb la participació de 45 editorials.

Arriba amb un format ampliat que suma, al tradicional espai del CCCB, dues biblioteques de Barcelona –la Biblioteca Manuel Arranz, al Poblenou, i la Biblioteca de Nou Barris–, fet que garantirà utilitzar grans espais interiors i exteriors de manera sanitàriament segura.

En aquest sentit, totes les activitats de Món Llibre seran amb inscripció prèvia a . Cada inscripció valdrà per assistir a una experiència d’una hora i quart de durada consistent en un circuit que inclourà dues o tres activitats diferents amb diversos horaris, espais i franges d’edat recomanades. N’hi ha sis de diferents per triar.

Per tant, serà un festival amb restriccions, però en actiu. Món Llibre està dedicat aquest any als autors contemporanis de literatura infantil i juvenil, molts dels quals presentaran les seves novetats en el marc del festival. A més, una sèrie d’actors i actrius donaran vida a autors i autores clàssics, com ara Hans Christian Andersen, Josep M. Folch i Torres, Astrid Lindgren i Joana Raspall, entre altres.

Alguns dels espectacles destacats del festival són la Biblioteca Universal, al CCCB, i la Biblioteca de les Meravelles, que es podrà veure als districtes, així com la selecció de curtmetratges Saint-Exupéry i els seus amics poetes, presentada per un actor que interpretarà l’autor d’El petit príncep.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona