Música

El Canet Rock habilitarà 15 punts arreu de Catalunya per fer-se el test d’antígens per assistir al festival

S’hi faran més de 22.000 proves a públic, organització i artistes el mateix dissabte 3 de juliol entre 9 i 20 hores

El Canet Rock 2021 habilitarà 15 punts arreu de Catalunya per fer-se el test d’antígens per assistir al festival. Un resultat negatiu és requisit indispensable per accedir al recinte del Pla d’en Sala, també per a les persones que ja han estat vacunades. Les localitats escollides són Barcelona, Canet de Mar, Girona, Granollers, Lleida, Manresa, Olot, Reus, Sabadell, Tarragona, Tàrrega, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú. En total, s’hi faran més de 22.000 proves entre públic, organització, treballadors, artistes i premsa el mateix dissabte 3 de juliol entre les 9 hores del matí i les 20 hores del vespre. Des d’avui, els assistents al festival ja poden reservar hora per fer-se el test a la localitat més propera.

L’organització ha preparat un sistema perquè els qui tinguin entrada des de fa més d’un any, la substitueixin per una altra que inclou el test. Aquest operatiu suposarà un sobre cost de les entrades de 7 euros. Un cop s’hagin canviat les entrades, els assistents hauran de descarregar-se l’aplicació CanetRock Test en els seus dispositius mòbils i crear un usuari. Aquesta aplicació, que estarà disponible en els pròxims dies, permetrà fer-se el test, rebre el resultat i servirà per accedir al recinte.

Per poder entrar al Canet Rock 2021 caldrà portar, doncs, l’aplicació amb el resultat negatiu de l’antigen i el DNI. En el mateix accés, l’organització facilitarà una mascareta FFP2 que serà obligatòria dur-la durant el festival. El cartell del festival és el mateix que es preveia per a l’edició de l’any passat, amb Stay Homas, Buhos, Zoo, Suu, Oques Grasses, Doctor Prats, Miki Núñez, Ciudad Jara, Ítaca Band, Roba Estesa, Lildami, JazzWoman, Miquel del Roig i Cesc, a més de tres discjòqueis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona