Música

Diverland celebra la Covid Edition amb el 50% d’aforament

El festival organitzat per Di-versiones i U98 tindrà lloc del 17 al 19 de setembre al Càmping Internacional de Calonge

Diverland, Ciutat de Di-versiones, el festival familiar organitzat per l’Orquestra Di-versiones i U98 Music, podrà celebrar finalment la seva segona edició, després del parèntesi forçós de l’any passat. Diverland 2 –com si es tractés de la segona part d’una nissaga cinematogràfica dels anys vuitanta– tindrà lloc el cap de setmana del 17 al 19 de setembre al Càmping Internacional de Calonge. Serà, evidentment, una edició especial, tal com estan les coses: la Covid Edition de Diverland ha hagut de reduir al 50% l’aforament, de 3.000 a 1.500 persones, i tot funcionarà amb grups bombolla: la família que hagi reservat una parcel·la amb un número determinat per instal·lar la seva tenda, furgoneta o caravana, tindrà també una taula amb el mateix número per assistir a les actuacions, amb mascareta obligatòria excepte quan es mengi o es begui. Ja queden poques localitats a la venda, i cap de bungalou.

Des de divendres al vespre, els assistents podran gaudir d’un intens programa d’activitats per a tota la família: actuacions musicals, a càrrec de Di-versiones, Tarraco Surfers, The Blackiss, Orelles de Xocolata, The Best Of, Big Mouthers, Little Mouthers i Robert de Palma DJ, però també un Frikibingo, jocs i tallers infantils de pentinats dels anys vuitanta o de maquillatge a ritme de Mecano, sessions d’aeròbic, el Trenet Barrio Sésamo, una presentació de personatges de pel·lícules dels anys vuitanta i noranta, i fins i tot una “diver siesta col·lectiva”, per recuperar forces, i una diverpaella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda