Arts escèniques

La Gorga de Palamós estrena espai per a petits formats

El centre cultural oferirà en aquesta sala petita espectacles de proximitat i, també, un espai per a assajos

Té una capacitat per a cent persones

Les obres es poden seguir des dels quatre costats

El centre cultural La Gorga de Palamós disposa d’una sala per a obres de petit format, no convencionals o per a l’exhibició d’arts escèniques i música. La Sala Petita està dotada tècnicament d’una estructura d’alumini motoritzada que conté llum i so per poder treballar a les quatre bandes la sala. Té un aforament màxim de cent persones i disposa de wifi i climatització.

L’alcalde de Palamós, Lluís Puig, explica: “Aquest nou equipament sorgeix de la necessitat de poder disposar d’una sala per presentar espectacles de proximitat i poder realitzar assajos. Amb aquest objectiu s’ha reestructurat el que fins ara era l’Espai d’Entitats donant cabuda també a la nova sala.” El projecte de reestructuració del que fins ara era l’Espai d’Entitats va néixer per la necessitat sorgida en els darrers temps de poder disposar al municipi d’una sala per poder presentar espectacles de proximitat. Es tracta d’un espai versàtil que donarà cabuda a noves propostes, però mantenint els usos que ja tenia, per optimitzar-ne al màxim l’ús. Precisament per això a la franja de tardes i vespres les entitats amb seu a l’edifici podran continuar fent els assajos que feien, i a les franges lliures es destinarà a la resta de col·lectius que ho sol·licitin. Ara mateix, la majoria d’hores estan agafades per a assajos de corals del municipi. Els matins hi haurà activitats relacionades amb residències de creació i els caps de setmana espectacles oberts al públic.

L’àrea de Cultura ja ha programat activitat escènica per a la Sala Petita de La Gorga. Per al 2022 ja hi ha previstes diverses propostes: el monòleg Estigmes, amb Concha Milla, el dissabte 22 de gener, dins el programa Maternitats, impulsat pel servei d’Igualtat i el Departament de Joventut; el dissabte 12 de febrer, Elda & Daniel, amb MeriYanes Produccions i David Planas,, i el diumenge 13 de març, La rateta Martina i el ratolí Serafí, de la Cia. Deliri, teatre de titelles de proximitat, recomanat per a públic de tres a set anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona