cultura

Més de 3.000 visitants a l'exposició de Christine Spengler, a Eivissa

La mostra d'una de les principals representants de la fotografia de guerra es manté fins al 28 d'agost i s'hi fan visites guiades

L'exposició de fotografies de guerra Christine Spengler, una dona a la guerra (1970-2003) ha rebut més de 3.000 visitants des de la seva obertura al públic, el 4 d'agost. L'èxit de públic ha fet que la fotògrafa s'animés a fer visites guiades. Seran els dies 25 i 27 d'agost, des de les vuit fins a les deu del vespre. La mostra es pot veure fins al proper 29 d'agost, al Centre Sociocultural S'Alamera, a Eivissa.

L'exposició està formada per 37 fotografies en blanc i negre en gran format, que ja s'han exposat en altres ciutats europees com ara París o Madrid. Entre les imatges, se'n poden veure algunes de tan destacades de la història del fotoperiodisme internacional com el Belfast del 1972, l'acomiadament dels soldats americans del Vietnam, de l'any 1973, els bombardejos de Cambodja el 1974, el règim iranià de Homeini, el 1979, el Beirut en ruïnes de 1982 o de les guerres a l'Amèrica Central o el Sàhara del principi dels vuitanta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
DANSA

El coreògraf Alexander Ekman porta al Liceu un ‘Midsummer Night’s Dream’ poc shakesperià

BARCELONA
MÚSICA

Joan Manuel Serrat, premi Princesa d’Astúries de les Arts 2024

BARCELONA
RIPOLL

Ramon González i Montse Bastons guanyen els Jocs Florals Comte Guifré

RIPOLL
MÚSICA

El festival de Dixieland torna al carrer

TARRAGONA
GIRONA

Vuit actuacions musicals i teatrals en el Pati Cultural 2024

GIRONA
CrÒNICA

Un Sant Jordi fred, però esplendorós

TEATRE

La Perla 29 incorpora un ‘Zoo de vidre’

BARCELONA
CRÒNICA

Banyoles, lectora i novel·lada

crònica

Diada radiant en el retorn a l’essència