Arts escèniques

El Teatre de la Costa Brava ha programat 61 funcions

Blanes oferirà 33 esdeveniments que tindran lloc durant aquests sis primers mesos

Diumenge obre el cicle ‘El Trencanous’, del BCN City Ballet

La programació del Teatre de la Costa Brava Sud, el projecte fruit de la unió dels teatres públics de Blanes i Lloret de Mar, arriba aquest primer semestre del 2022 carregada de funcions i espectacles de tota mena, preparada per complaure els gustos més eclèctics. En total, fins al proper mes de juny, hi ha preparats 61 esdeveniments, repartits entre Blanes i Lloret.

Pel que fa al Teatre de Blanes, 33 esdeveniments tindran lloc durant aquests sis primers mesos. Un total d’11 cites seran per assistir a un espectacle de l’escena professional, que arrencarà precisament diumenge vinent, 30 de gener, amb El Trencanous, a càrrec de BCN City Ballet. En teatre la primera cita serà el 5 de març, amb l’obra El·lipsi, a càrrec del Cicle de Teatre Verbatim de La Planeta, en què participa l’actriu blanenca Paula G. Fossati en l’elenc que comparteix amb Mireia Vallès i Judit Saula, sota la direcció del mateix autor del text, Ferran Joanmiquel. La següent peça teatral consistirà en una lectura dramatitzada de l’obra guanyadora dels premis Recvll 2020, L’aprenenta, d’Ignasi Garcia, que tindrà lloc el dissabte 12 de març. Serà el precedent per a la gala de lliurament dels LVIII Premis Recvll 2022, que es farà al Teatre de Blanes l’endemà diumenge a les 12 del migdia. Montaña rusa (23 i 24 d’abril), Garrí al forn amb compota de reineta, d’El Mirall de Blanes (21 i 22 de maig), i El bon policia (4 de juny) completen aquesta proposta. En l’apartat musical, destaca Els colors de Duke Ellington, de Marcel Tomàs i Cascai Teatre, que s’oferirà el 10 d’abril.

Com a novetat, destaca l’estrena del Cicle de Monòlegs, que portarà a escena Sergio Bezos, Sil de Castro, Ignasi Taltavull, Charlie Pee i Adri Romeo i Tian Lar els dies 6, 13, 20 i 27 de maig. Del cicle Cinema Gaudí, la propera cita és el 17 de febrer amb la projecció de Las leyes de la frontera, de Daniel Monzón, rodada en localitzacions de Girona i la Costa Brava. El Cicle Rialles o concursos com el de Dansa Vila de Blanes completen l’oferta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Faulkner, l’autor de les mil veus

Barcelona
MÚSICA

Guillamino: “A la música del país, li falta un sentiment una mica més de tribu”

BARCELONA
música

Lecocq debuta amb ‘Sous la glace / Sota el gel’, un manifest bilingüe contra la superficialitat

la bisbal d’empordà
Crítica
música

Blau de Colònia

GIRONA
calonge

L’Orquestra Di-versiones encapçala el cartell del tercer OncoMusic Fest

calonge

Llum verda a la nova biblioteca central pendent de trobar el finançament de 13,9 milions

SANT CUGAT DEL VALLÈS
TEATRE

El TNC aborda la crítica al sistema judicial amb ’Els criminals’

BARCELONA
Cultura

Adeu a Lorena Velázquez, la reina del cinema fantàstic

novetat editorial

Laurent Binet presenta una novel·la epistolar i detectivesca

Barcelona