Cinema

Tom Holland: “Rodar a Barcelona va ser un somni fet realitat”

L’actor visita la capital catalana per presentar ‘Uncharted’, que arriba aquest divendres als cinemes

L’actor Tom Holland ha visitat aquest dilluns Barcelona per presentar la nova pel·lícula que protagonitza, Uncharted, on es posa en la pell de Nathan Drake. De fet, Holland ha rodat diverses escenes del film a la capital catalana, en indrets com Montjuïc, el Gòtic, la Plaça Reial Santa Maria del Pi o la Sagrada Família. “Rodar a Barcelona va ser un somni fet realitat”, ha afirmat Holland. L’actor destaca que la capital catalana té molta història i que per això és perfecta per narrar-hi part del film d’Uncharted, que parla sobre exploracions i sobre “històries amagades”. Dirigida per Ruben Fleischer, la cinta d’acció i aventures es basa en el famós videojoc de Naughty Dog per Playstation.

Part de l’equip d’’Uncharted’ amb Holland, el director i el productor Alex Gartner han visitat Barcelona aquest dilluns i han citat els mitjans davant del MNAC a la plaça de les Cascades, on també s’hi ha apropat algun dels fans del protagonista de la saga Spider-man. L’equip de film s’ha apropat de nou a Montjuïc després de rodar-hi algunes de les escenes de la pel·lícula. El director Ruben Fleischer ha confessat, també en declaracions a l’ACN, que una de les seves parts preferides va ser quan van rodar al Gòtic i a Santa Maria del Pi.

“Rodar a Barcelona va ser un somni fet realitat”, ha destacat Holland. L’actor ha anat visitant la capital catalana des que era un nen i assegura que li ha encantat d’alguna forma anar creixent aquí. Ha destacat que és una ciutat amb una història esplèndida i que per això és perfecta per narra-hi ’Uncharted’.

Holland ha apuntat que la idea de la pel·lícula és transportar l’audiència a llocs del món dels quals només han llegit en llibres. “Ser part d’aquesta pel·lícula és un gran honor, m’ha encantat viatjar pel món, m’encanta viatjar a Espanya, i estic molt content de fer-ho de nou”, ha afirmat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

música

El Jazz omple el Passeig de Gràcia

barcelona
crónica

Oques Grasses en salsa dolça

GIRONA

El manifest d’Agitart centra el Dia Internacional de la Dansa

girona
cultura

L’alt i constant mestratge de Mercè Vidal

Paola Cortellesi
Cineasta i actriu

“Els italians portem el neorealisme a l’ADN”

Barcelona
cultura

Mor Francisco Rico, un dels grans experts del ‘Quixot’

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona