Música

El Primavera Sound del 2023 es farà a Barcelona i a Madrid

El festival se celebrarà de l’1 al 3 de juny al Parc del Fòrum i del 8 al 10 de juny a Arganda del Rey

Els organitzadors del Primavera Sound han anunciat aquest dimecres que l’edició de l’any que ve tindrà “una doble seu i se celebrarà en dos caps de setmana, el primer a Barcelona de l’1 al 3 de juny a l’habitual recinte del Parc del Fòrum, i el segon, a la Ciutat del Rock a Arganda del Rey, a Madrid, del 8 al 10 de juny.

L’anunci del Primavera Sound arriba dos mesos després de les desavinences entre l’Ajuntament de Barcelona i la direcció del certamen, qui va posar en qüestió al seva continuïtat a la capital catalana més enllà del 2022. Tot i això, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va garantir que el Primavera Sound podria repetir l’edició ampliada a dos caps de setmana el 2023.

Segons el comunicat dels organitzadors, es “mantindrà la seva identitat de festival urbà” amb la programació de Primavera a la Ciutat durant la resta de dies de la setmana. “L’aterratge a Madrid no és més que l’últim capítol en la nostra llarga i estreta relació amb la ciutat, però també el primer de tot el que està per venir”, asseguren.

Collboni diu que el Primavera Sound està “indestriablement unit” a Barcelona i celebra que faci parada a Madrid

El tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha assegurat que el Primavera Sound està “indestriablement unit” a la ciutat de Barcelona i, en aquest sentit, ha negat que hi hagi desavinences amb l’organització del festival.

Així mateix, Collboni ha remarcat que veu “amb molt orgull” que un festival barceloní es pugui “compartir” amb altres ciutats. El tinent d’alcaldia ho ha dit després que aquest dimarts el Primavera Sound hagi anunciat que trasllada a Madrid el segon cap de setmana del festival del 2023.

En la mateixa línia, Collboni ha celebrat que altres festivals nascuts a Barcelona com ara el Sónar facin edicions a escala internacional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MIRADOR

De quan la línia de la vida es ressegueix des de l’art

la ciutat d’ideals

A propòsit d’exilis i llengua

equipaments

Comencen les obres d’ampliació de l’Arxiu Nacional de Catalunya

barcelona
Crítica

El gest alliberador d’una dona italiana

música

El Jazz omple el Passeig de Gràcia

barcelona
crónica

Oques Grasses en salsa dolça

GIRONA

El manifest d’Agitart centra el Dia Internacional de la Dansa

girona
cultura

L’alt i constant mestratge de Mercè Vidal

Paola Cortellesi
Cineasta i actriu

“Els italians portem el neorealisme a l’ADN”

Barcelona