Cinema

La policia va intentar arrestar Will Smith

Segons el productor de la cerimònia, els agents es van presentar en el Teatre Dolby i van consultar a Chris Rock si volia presentar càrrecs contra Smith

La Policia de Los Angeles es va preparar per arrestar Will Smith després de la seva agressió contra l’humorista Chris Rock a la gala dels Oscar, segons el productor de la cerimonia, Will Packer.

En un avançament de la seva entrevista amb el programa Good Morning America, que s’emetrà avui al complet, el productor va assegurar que agents del Departament de Policia de Los Angeles (LAPD) es van presentar en el Teatre Dolby i van consultar a Rock si volia presentar càrrecs contra Smith. “Ells van dir ’anem per ell. Estem preparats per arrestar-lo ara. Pots presentar càrrecs’”, va dir el productor. Segons Packer, mentre els agents detallaven les opcions, Rock va insistir que no volia prendre cap acció. “Fins que va arribar un punt que vaig dir: ‘Rock, deixa que acabin’”, va afegir. Però pel que sembla l’humorista va insistir que no fessin res i el productor tampoc no va interactuar amb Smith.

Aquesta declaració contradiu un comunicat en què l’Acadèmia va aclarir que va demanar a Smith que abandonés la cerimònia després de l’incidint, però ell es va negar, tot i que va admetre que “podria haver gestionar l’incident d’una altra manera”. Aquesta afirmació ha estat qüestionada per alguns treballadors de la gala, entrevistats per la revista Variety, segons els quals es va considerar aquesta opció però mai no se li va proposar a l’actor que marxés de l’acte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MIRADOR

De quan la línia de la vida es ressegueix des de l’art

la ciutat d’ideals

A propòsit d’exilis i llengua

equipaments

Comencen les obres d’ampliació de l’Arxiu Nacional de Catalunya

barcelona
Crítica

El gest alliberador d’una dona italiana

música

El Jazz omple el Passeig de Gràcia

barcelona
crónica

Oques Grasses en salsa dolça

GIRONA

El manifest d’Agitart centra el Dia Internacional de la Dansa

girona
cultura

L’alt i constant mestratge de Mercè Vidal

Paola Cortellesi
Cineasta i actriu

“Els italians portem el neorealisme a l’ADN”

Barcelona