Cultura

Suu proposa a ‘Karaoke’ un “espai de seguretat on fer del drama una gran festa”

El seu tercer disc, publicat per Halley Records, inclou 8 cançons, entre les quals hi ha una versió de Radio Futura: ‘Enamorada de la moda juvenil’

El primer single i vídeo és ‘Nota de voz’

La cantant catalana Suu ha publicat avui el seu tercer disc, Karaoke (Halley Records), un àlbum de 8 temes cantats en castellà i català, que es presenta com un “espai de seguretat on fer del drama una gran festa”. Amb només 22 anys, Suu ja és una de les veus més consolidades del pop català, gràcies a l’èxit dels seus dos anteriors treballs, Natural (2018) i Ventura (2020). El disc inclou una adaptació d’un dels primers èxits de Radio Futura, Enamorada de la moda juvenil, i té com a primera carta de presentació el single i videoclip Nota de voz . La gira de presentació del disc començarà a finals d’abril i ja inclou una vintena de concerts a tot l’Estat. Suu actuarà en festivals com ara Strenes, Mil·lenni, Viñarock, Canet Rock i Sonorama .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.