Arts escèniques

Arts Escèniques

L’humor torna al festival de Porta Ferrada amb el segon Salat

Quim Masferrer, La Sotana, Calladitas estás más guapas, El sentido de la birra, Jamming, La Ruina o el Comandante Lara & Cia són les propostes més destacades del cartell

De l’1 al 3 de juliol, arriba la segona edició del Salat, el festival d’humor del Porta Ferrada de Sant Feliu de Guixols que acollirà algunes de les millors propostes humorístiques del panorama còmic actual. Tres dies d’humor que se sumen a la celebració 60 del degà dels festivals d’estiu de Catalunya.

El cartell, amb una desena de propostes ben variades i per a tots els gustos, l’encapçalen artistes de casa nostra com Quim Masferrer; els membres de La Sotana Joel Díaz, Manel Vidal, Magí, Andreu Juanola i Enric Gusó; i Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull –creadors del podcast La Ruina–.

També hi actuaran Comandante Lara –juntament amb Vicente Ruidos– i Calladitas estáis más guapas o Ricardo Moya amb el seu programa El Sentido de la Birra i una edició especial de sobretaula. Chiqui Jamming serà la proposta familiar d’aquesta segona edició, on també es podrà gaudir de l’exposició d’il·lustracions d’humor de La Prados a l’espai de Carmen Thyssen.

Una segona edició en què, a més, es potenciarà la participació del públic. En concret, el Salat 2022 acollirà una edició especial de L’Altre Mic, el micro obert on els còmics posen a prova els seus acudits. De fet, l’open mic surt de Barcelona per a buscar talent local a Sant Feliu de Guíxols, obrint una convocatòria on-line perquè tothom qui vulgui es postuli a pujar a l’escenari.

La directora artística del festival, Anna Portomeñe, explica que s’ha volgut continuar amb la fórmula de l’edició anterior, ampliant formats i proposant estils diferents d’humor. A més, es mostra satisfeta amb l’acollida de la primera edició i espera que enguany el festival es consolidi.

Les entrades per a l’edició 2022 del Salat ja són a la venda a salat.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona
música

Twenty One Pilots actuaran al Palau Sant Jordi l’abril vinent

Barcelona
ART

Estudien si la part superior del mosaic de la Casa Navàs també és de Joaquim Mir

REUS