Cinema

El jurat dona la raó a Johnny Depp però també el renya

Amber Heard l’han condemnada a pagar-li 15 milions per difamació

La sentència considera que tots dos es van difamar, però conclou que el maltracte que va denunciar l’actriu era fals

El judici més mediàtic de l’any ha acabat i els set membres del jurat popular han sentenciat que l’actriu Amber Heard va difamar al seu exmarit, l’actor Johnny Depp, amb el seu article publicat a The Washington Post, en el qual es presentava com una víctima de maltracte. Depp, al qual el jurat li ha donat la raó en denunciar-la, també la va difamar a ella, però en aquest cas només en una de les tres afirmacions que s’han jutjat. Per tant, la victòria d’aquesta batalla judicial que ha acaparat l’atenció dels mitjans de comunicació internacionals i s’ha debatut tant a les xarxes socials és per al popular actor que ara serà recompensat amb un total de 15 milions de dòlars. El, però, també haurà de pagar dos milions a ella.

Una victòria que Johnny Depp no ha pogut celebrar a la cort perquè no hi era present en el moment de la sentència. Aquests dies se l’ha vist fotografiat a Anglaterra, concretament dalt de l’escenari als concerts de Jeff Beck a Sheffield i a Londres. Per la seva banda, Amber Heard sí que va presentar-se a la sala, capcota, mentre el tribunal la declarava responsable de difamació. “La decepció que sento avui està més enllà de les paraules. Estic desconsolada perquè la muntanya de proves no va ser suficient per fer front al poder i la influència desproporcionats del meu exmarit. Estic encara més decepcionada amb el que significa aquest veredicte per altres dones. És un revés”, va declarar a través d’un comunicat.

Depp va presentar una demanda en la qual demanava 50 milions de dòlars d’indemnització. Per la seva banda, Heard va presentar després una altra en la qual demanava 100 milions de dòlars a Depp, encara que l’advocada va admetre que aquesta xifra no era realista i que el que volien era llançar un missatge. El jurat ha sentenciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia