Música

Sisa rep el primer premi TRESC

Sisa va rebre ahir al vespre el premi TRESC, organitzat per primera vegada per la Comunitat de Cultura, en un acte que va tenir lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, per celebrar la “gran trajectòria artística” del cantautor galàctic. En un acte presentat pel director del TRESC, Pepe Zapata, els periodistes musicals Jordi Bianciotto i Donat Putx van repassar l’obra i la discografia de Sisa, i després del lliurament del premi hi va tenir lloc l’actuació de la Coral Sis Punts de l’ONCE Catalunya. El guardó a Sisa va ser decidit pel Consell de Públics, el grup de deu socis que representa els milers de membres de la Comunitat de Cultura.

El primer premi TRESC s’ha lliurat en el marc del festival Grec 2022, dins del qual tindrà lloc el concert Malalts del cel, que tindrà lloc el 20 de juliol al Teatre Grec de Barcelona (22 h). En aquest concert, artistes de diverses generacions i procedències reinterpretaran les cançons incloses a Malalts del cel (2016), l’últim publicat per Sisa. Hi actuaran Maria Arnal, Julio Bustamente, David Carabén, Joan Garriga, Guillem Gisbert, Queralt Lahoz, La Ludwig Band, Roger Mas, Quimi Portet, Tarta Relena, Marina Rossell, Maria Rodés i Tronco, amb una banda dirigida per Gregori Ferrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les cares diverses del ‘true crime’

Barcelona
novetat editorial

L’assassí més famós d’Irlanda, radiografiat

Barcelona
Laia Vilaseca
Novel·lista

Laia Vilaseca: “Escrivint, continuo sent jardinera i no arquitecta”

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

L’Alegria que ‘triomfa’ als Premis de la Crítica

BARCELONA
música

El nou festival Guixolstronic proposa 12 hores de música electrònica

st feliu de guíxols
cultura

L’associació de museòlegs, sobre el polèmic canvi d’orientació del Museu del Disseny: “Caldrà esperar a que es presenti el projecte definitiu”

barcelona
Música

El Festival de Prada s’estén i ofereix concerts sense fronteres

Girona
DANSA

El Sismògraf convoca a respirar amb la natura i a flirtejar amb la tecnologia

OLOT
Crítica
música

Sostinguts per l’estiu

GIRONA