Cultura

Conflicte a l'Ajuntament pel rodatge de Woody Allen

El primer tinent d'alcalde, Carles Martí, acusa la portaveu dels populars de dir "metindes"

La pel·lícula que el cineasta nord-americà Woody Allen va començar a rodar dilluns a Barcelona ha implicat avui un dur enfrontament a la comissió municipal de Cultura, Educació i Benestar Social.

La regidora del PP Àngels Esteller ha assegurat que l'equip de govern ha fet "espectacle" del rodatge i es "donen cops de colze" per fotografiar-se amb Woody Allen, unes declaracions que ha lamentat el primer tinent d'alcalde, Carles Martí, que l'ha acusada de "mentir".

Provincianisme
Segons Esteller, amb la pel·lícula "s'està donant un espectacle sense precedents, més propi d'una ciutat provinciana que una de cosmopolita, que hauria d'estar acostumada a que cineastes i gent amb talent" acudeixin a la ciutat.

Per la regidora popular "sembla que a Barcelona no hi hagi ningú més que Woody Allen".

Per la seva banda, des de les files del bipartit, el delegat de Cultura, Jordi Martí, ha lamentat les crítiques de provincianisme del PP, i ha recordat que aquesta és la segona vegada que Allen roda una pel·lícula fora de Nova York, i la primera que ho fa en una ciutat no anglòfona.

De la Barceloneta a la Rambla
Aliè a aquestes penes polítiques, el cineasta novaiorquès continuava rodant nous plans de la pel·lícula. Avui el rodatge s'ha fet a La Rambla de Barcelona, a prop del Liceu. I divendres, es tallarà el Passeig de Gràcia per poder filmar més escenes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.