Cultura

Amb accent 'polac'

Comunicació

La mirada polaca de l'actualitat de l'equip de Toni Soler saltarà la temporada que ve els límits de la política per endinsar-se en el món de l'esport. Així, les rèpliques de Joan Laporta, Pep Guardiola, Fernando Alonso o Ramón Calderón compartiran graella televisiva amb les de José Montilla, Artur Mas o Carme Chacón. I no només això, també compartiran alter egos, ja que els actors que tindran al darrere seran el mateix equip que dóna vida als polítics de Polònia. Això sí, amb algun fitxatge d'última hora.

I és que la programació que està preparant TV3 per a la propera temporada inclou fins a tres programes de la productora Veranda, que dirigeix Toni Soler. A la continuïtat del Polònia s'hi sumarà un programa del mateix estil però que parodiarà l'àmbit esportiu -que encara no té títol, s'emetrà els dilluns per seguir de prop les jornades esportives, però es vol distanciar d'aquell fallit Barçòvia-, i l'estrena d'un espai d'esquetxos amb els actors Clara Segura i Bruno Oro: Vinagre.

Mentre els dos primers mantindran l'esperit de sàtira de l'actualitat, el programa de Segura i Oro buscarà crear personatges ficticis en clau d'humor. Aquest nou lligam professional, però, suposarà una disminució de les intervencions d'Oro al Polònia i caldrà, per tant, ampliar el repartiment d'actors. Els reptes de la propera temporada són les imitacions d'Alícia Sánchez Camacho, flamant presidenta del PP a Catalunya, i la periodista Raquel Sans. Sembla, doncs, que Ramon Pellicer ja no estarà sol.

Una de les cares noves serà la de l'actor Jordi Ríos (Boqueria 357), que després de descobrir-se com a doble de Ferran Monegal a Vacances pagades, està treballant en diversos personatges. De moment, ja té per la mà les imitacions de Carles Reixach i Carles Puyol, i també porta en cartera rèpliques d'Albert Om, Santi Millán o el mateix Ferran Monegal, que potser es deixaran veure pel Polònia. S'esperen cares noves a la Catalunya polaca. Qui tindrà un paper fonamental en el nou programa d'esports de Toni Soler serà Carlos Latre, que, per la seva versatilitat, ja està treballant en diversos personatges.

Esport versus política
"No arreglarem el futbol, com tampoc hem arreglat la política, però si més no ens hi atrevirem", explica Carles Gené, productor executiu tant de Polònia com dels nous programes. Jordi Ríos, per la seva banda, destaca que "segurament és més difícil fer humor del Barça que dels polítics, perquè els segons tenen l'obligació permanent de guanyar vots i han de somriure encara que no els vingui de gust".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SANT JORDI

L’esmorzar de la Generalitat a Girona recorda Montserrat Vayreda

girona
sant jordi 2024

“Hi ha moltes ganes de diada”

barcelona
BLANES

La diada de Sant Jordi comença amb l’Esmorzar Literari

BLANES
música

Malson Atmosfèric arriba a un final d’etapa per Sant Jordi amb ‘Si t’enyoro’

girona
cultura

Reivindica el llegat del poeta Gerard Vergés

Tortosa
LLIBRES

Neus Penalba desvela les fonts culturals europees de Rodoreda

Barcelona
SANT JORDI 2024

Biblioteques vives i imprescindibles

Barcelona

Byron: boig, dolent i perillós

Barcelona
Barcelona

David Walliams, supervendes de literatura juvenil i pregoner

Barcelona