Cinema

Carla Simón, millor directora als premis Feroz

La coproducció catalana As bestas, el thriller rural de Rodrigo Sorogoyen, va endur-se dissabte a la nit el premi Feroz a millor pel·lícula dramàtica, i Carla Simón va ser reconeguda en la categoria de millor direcció per Alcarràs. La també producció catalana Competencia oficial va aconseguir el premi a millor pel·lícula de comèdia. La catalana Laia Costa, d’altra banda, va endur-se el Feroz a millor actriu protagonista de pel·lícula per Cinco lobitos, film que també va ser reconegut amb el premi de millor guió. Els premis organitzats per l’Associació d’Informadors Cinematogràfics d’Espanya (AICE) van lliurar-se dissabte a Saragossa. As bestas, que partia com a favorita amb deu nominacions, va acabar enduent-se tres premis. Pedro Almodóvar, finalment, va rebre el Feroz d’honor de la mà de sis actrius que han participat en les seves pel·lícules: Julieta Serrano, Rossy de Palma, Bibiana Fernández, Aitana Sánchez-Gijón, Leonor Watling i Milena Smit.

Dues agressions sexuals

Els premiats, però, van quedar ahir en un segon pla amb la detenció d’un home de 55 anys com a presumpte autor de dues agressions sexuals durant una festa posterior a la gala, una denunciant de les quals, segons informaven diferents agències, va ser l’actriu gironina Jedet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les cares diverses del ‘true crime’

Barcelona
novetat editorial

L’assassí més famós d’Irlanda, radiografiat

Barcelona
Laia Vilaseca
Novel·lista

Laia Vilaseca: “Escrivint, continuo sent jardinera i no arquitecta”

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

L’Alegria que ‘triomfa’ als Premis de la Crítica

BARCELONA
música

El nou festival Guixolstronic proposa 12 hores de música electrònica

st feliu de guíxols
cultura

L’associació de museòlegs, sobre el polèmic canvi d’orientació del Museu del Disseny: “Caldrà esperar a que es presenti el projecte definitiu”

barcelona
Música

El Festival de Prada s’estén i ofereix concerts sense fronteres

Girona
DANSA

El Sismògraf convoca a respirar amb la natura i a flirtejar amb la tecnologia

OLOT
Crítica
música

Sostinguts per l’estiu

GIRONA