Cultura

'Polònia' rep un premi 'Ondas'

Els principals personatges del programa desfilen per l'escenari del Gran Teatre del Liceu

El programa de sàtira política de Televisió de Catalunya 'Polònia' ha protagonitzat la cerimònia de lliurament dels premis Ondas, que ha tingut lloc aquest dimarts al gran Teatre del Liceu de Barcelona. Tota la 'troupe', encapçalada per Toni Soler, ha pujat a l'escenari per recollir el premi al millor programa de televisió local -concepte, aquest de televisió local, que inclou totes aquelles cadenes d'abast menor a l'estatal.

A l'hora de recollir el premi, el director del programa, Toni Soler, ha resumit l'èxit de l'espai en quatre factors: "Un equip collonut, una televisió valent i plural, uns polítics amb molt sentit de l'humor i milers d'espectadors que decideixen veure'l cada setmana".

Tot seguit han saludat els personatges més populars del programa, els dobles de José Montilla, José Luis Rodríguez Zapatero, Ángel Acebes, Francisco Franco i el Rey Joan Carles, qui ha tingut unes paraules per al president veneçolà, Hugo Chávez, per haver perdut el referèndum a Veneçuela.

Alicia Keys i The Fray
Alicia Keys, The Fray, La Quinta Estación, Miguel Bosé i Andrea Corr han estat les estrelles de la gala, que ha estat presentada per Carles Francino i Àngels Barceló. Gemma Nierga, Lorenzo Milá, Eva Hache i Jesús Vázquez han estat altres dels guardonats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.