Cinema

Cinema

François Ozon inaugurarà demà el BCN Film Fest

El cineasta francès François Ozon i les actrius Nadia Tereskiewicz i Rebecca Marder seran demà a Barcelona a la inauguració de la setena edició del Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (BCN Film Fest), que se celebrarà fins al 28 d’abril. La pel·lícula d’Ozon Mi crimen, una comèdia lleugera ambientada als anys 30 i protagonitzada per una actriu acusada d’assassinat, donarà el tret de sortida a una programació de setanta pel·lícules i a la desfilada d’un grapat de cineastes i intèrprets entre els quals destaquen Wim Wenders, convidat d’honor d’aquesta edició; Susan Sarandon, que assistirà a un homenatge a Thelma i Louise, o l’estrella francesa Omar Sy (Intocable, Arsène Lupin), que presentarà el film Padre y soldado.

Entre els convidats destacats hi ha també l’actriu anglesa Penelope Wilton, una habitual de Downton Abbey i secundària de films com El exótico hotel Marigold o Match Point, i un bon grapat de cineastes i intèrprets catalans. La directora Elena Trapé i les actrius Aina Clotet i Laia Costa presentaran Els encantats; el cineasta Miquel Roman estrena a Catalunya Un cel de plom, biografia de Neus Català, supervivent dels camps nazis, que és interpretada per Nausicaa Bonnín; el veterà Jaime Chávarri i els actors Sergi López i Vicky Peña porten La manzana de oro, i també passaran pel festival Juan Carlos Unzué i Xavi Torres, protagonista i realitzador del documental Unzué, l’equip de Juancar; Carla Subirana i Núria Prims, directora i actriu de Sica; Ema Suárez i Aura Garrido amb Alguien que cuide de mi o Sílvia Munt, directora de Las buenas compañías.

El festival, que té com a seu principal els cinemes Verdi de Barcelona, serà 100% presencial. “Volem aprofitar que la gent comença a tornar al cinema”, diu Conxita Casanovas, directora del festival. Esperen superar els 17.000 espectadors de l’any passat amb una programació molt eclèctica, plena de noms coneguts, i amb preus populars, de 3,90 euros l’entrada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Girona

Es recupera l’essència amb el retorn a la Rambla i la plaça Catalunya

Girona
SANT JORDI

L’esmorzar de la Generalitat a Girona recorda Montserrat Vayreda

girona
sant jordi 2024

“Hi ha moltes ganes de diada”

barcelona
BLANES

La diada de Sant Jordi comença amb l’Esmorzar Literari

BLANES
música

Malson Atmosfèric arriba a un final d’etapa per Sant Jordi amb ‘Si t’enyoro’

girona
cultura

Reivindica el llegat del poeta Gerard Vergés

Tortosa
LLIBRES

Neus Penalba desvela les fonts culturals europees de Rodoreda

Barcelona
SANT JORDI 2024

Biblioteques vives i imprescindibles

Barcelona

Byron: boig, dolent i perillós

Barcelona