Cultura

Bassas, més líder

Ràdio

Dies després que Antoni Bassas fes públic que deixa El matí de Catalunya Ràdio per diferències amb la direcció de l'emissora, les darreres dades facilitades per l'Estudi General de Mitjans (EGM) respecte a la segona onada de l'any avalen el lideratge radiofònic del programa. No només El matí de Catalunya Ràdio segueix sent el més escoltat del país, sinó que augmenta oients respecte a la primera onada: de 399.000 oients passa a 412.000, cosa que suposa un increment del 13%.

D'aquesta manera, Bassas es distancia del seu immediat competidor, l'Hoy por hoy de Carles Francino, que passa de 280.000 a 272.000 oients (-8%). D'altra banda, qui retalla distàncies amb el mateix Francino és El món a RAC 1 de Jordi Basté, que -seguint la tendència invariablement a l'alça del programa- passa dels 197.000 als 209.000 oients amb un increment del 12% respecte a l'anterior onada i -el que és més espectacular- uns 73.000 oients més respecte a fa un any. Es tracta de la primera vegada que un programa de l'emissora del Grup Godó supera la xifra dels 200.000 oients.

I és que RAC 1 aconsegueix batre -segons aquestes dades- el seu rècord històric d'audiència, ja que arriba per primer cop als 348.000 oients, guanya un 17% d'audiència respecte a fa un any i retalla distàncies respecte a les dues primeres cadenes. RAC 1 és líder d'audiència a les tardes, amb el Versió RAC 1 de Toni Clapés (119.000 oients), i també -per primer cop- de 2 a 3 de la tarda, amb 100 metres i Tot és possible. D'altra banda, amb 68.000 oients, Primer toc (que s'emet de 7 a 8 del vespre) es manté com a programa líder dels esports.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
crònica

Una sola música que tothom balla com vol

SANT JORDI A GIRONA

Tornar al centre perquè no canviï res

Girona

La festa amb tendència a l’alça

Barcelona
publicacions

Surt el número 12 de ‘Temperatura’, la ‘Revista per anar a cagar’

girona
crítica

Tensar els fils d’estendre

Girona

Es recupera l’essència amb el retorn a la Rambla i la plaça Catalunya

Girona
SANT JORDI

L’esmorzar de la Generalitat a Girona recorda Montserrat Vayreda

girona
sant jordi 2024

“Hi ha moltes ganes de diada”

barcelona
BLANES

La diada de Sant Jordi comença amb l’Esmorzar Literari

BLANES