Arts escèniques

arts escèniques

El Festival Circ Cric aplega més de 16.000 espectadors

Una marató de dotze hores de ‘reggae’, ‘hip-hop’ i rap tanca aquest vespre un mes i mig de programació a Sant Esteve de Palautordera

El 13è Festival Circ Cric de Sant Esteve de Palautordera (Vallès Oriental) abaixa avui el teló després d’un mes i mig de programació amb una festassa solidària a benefici de l’ONG Pallassos Sense Fronteres. El balanç d’aquesta edició és “molt positiu”, segons l’organització, amb un total de 16.105 espectadors en les diferents activitats que han programat. La traca final ha arribat avui amb una marató de dotze hores de música reggae, hip-hop i rap. L’esplanada del Circ ha vibrat amb uns enormes equips de música al pur estil Sound System gràcies al col·lectiu local Baixmont Sound i als experimentats Dub Soul SoundSystem. Els caps de cartell són Senyor Oca & DJ Gale, Adala & Chalart i Matah, que actuen aquest vespre. Els assistents han pogut aprendre a fer piruetes amb un slackline, riure amb pallassos i fer diversos tallers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia