Cinema

cinema

Diversos ferits al rodatge d’una escena de ‘Gladiator 2’

Almenys sis persones van patir cremades mentre es filmava una escena d’acrobàcies al Marroc

Quatre persones han estat hospitalitzades, però cap d’elles amb pronòstic greu

Un accident durant el rodatge d’una escena d’acrobàcies per a la seqüela de Gladiator al Marroc va deixar, almenys, sis ferits per cremades, segons informa Efe, citant diversos mitjans nord-americans. L’incident, que es va produir dimecres passat, va provocar que un total de sis professionals acabessin rebent tractament mèdic, quatre dels quals estan hospitalitzats. Així ho explica el comunicat que Paramount Pictures, l’estudi responsable d’aquesta producció, va remetre a la premsa dels EUA. UU.

Les ferides del personal de Gladiator, que pel que sembla es tracta d’actors especialistes en escenes de risc, “no van posar en perill les seves vides” i el seu estat de salut és “estable”. “El benestar del repartiment i l’equip és de la màxima importància per a nosaltres, i tenim estrictes procediments de salut i seguretat a totes les nostres produccions”, va explicar un portaveu de Paraomunt en aquest comunicat.

Així mateix, no va resultar ferit cap membre del repartiment principal -entre els quals hi ha Paul Mescal, Pedro Pascal, Denzel Washington o Connie Nielsen–, per la qual cosa la producció no interromprà el rodatge.

De fet, la data de llançament tampoc no s’ha modificat i està previst que sigui distribuïda internacionalment en sales de cinema el 22 de novembre de 2024. La segona part de Gladiator aspira a aconseguir el mateix èxit que la cinta original l’any 2000, també dirigida per Ridley Scott, que va ser un dels films més taquillers de la temporada i va guanyar els Oscar a millor pel·lícula, actor principal (Russel Crowe) i actor secundari (Joaquin Phoenix).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda