Cultura

La 4a edició de "Caçador de bolets" elegirà els millors boletaires de Catalunya

El primer programa oferirà les millors imatges del càsting

La quarta temporada del programa 'Caçador de bolets' que emet TV-3 intentarà trobar els millors boletaires en només dos programes, ja que la temporada de bolets a Catalunya ha estat pobre, tal com recull un comunicat que ha publicat avui la cadena.

El primer programa oferirà les millors imatges del càsting que es va fer per elegir les onze parelles que participarien en el concurs, i s'emetrà fraccionat, en espais de 10 minuts després del 'Telenotícies Vespre', els dies 18, 19, 20 i 21 de desembre.
El segon i últim programa d'aquesta temporada s'emetrà el dijous 27 de desembre a partir de les 22.30 hores i serà un especial d'una hora sobre el concurs.

El director de Televisió de Catalunya, Francesc Escribano, ha assistit avui a la presentació del programa, sobre el qual ha comentat que és un treball de televisió "en què es mira la realitat i les nostres arrels, i es transforma descobrint coses noves".

Per elegir els concursants, TV-3 va fer una primera crida a la qual van respondre més de 100 boletaires que van passar per dos preseleccions fins a arribar a les 33 parelles.

El programa, que es va gravar a Cardona (Bages), població on tradicionalment se celebra un concurs de boletaires, puntua els concursants en funció de la qualitat del tipus de bolets que troben i els penalitza per agafar bolets verinosos o en mal estat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda