Música

música

L’Alternativa de la Bisbal tanca després d’11 anys de concerts

La sala s’acomiada avui i demà amb festes de pre-Cap d’Any i Cap d’Any i algunes actuacions al gener, després d’haver programat desenes de concerts nacionals i internacionals des del 2012

La sala de concerts L’Alternativa de la Bisbal d’Empordà, una de les poques amb activitat regular de música en directe a les comarques gironines, tanca les seves portes amb l’actual direcció, que espera que algú n’agafi el relleu amb la mateixa orientació. De moment, la sala diu adéu avui amb una festa de pre-Cap d’Any i demà amb la de Cap d’Any, que inicialment havia de ser el seu comiat definitiu, però finalment s’hi han afegit alguns concerts puntuals al gener.

L’Alternativa diu adéu després d’haver celebrat recentment el seu 11è aniversari. Conseqüent amb el seu nom, L’Alternativa ha programat des del 2012 desenes de concerts de reggae, ska, punk, rock i altres estils, però sempre al marge de les tendències imposades pel mercat en cada moment. L’Alternativa ha programat grups internacionals com ara Maroon Town, The Skatalites, Toots & The Maytals, Dr. Ring Ding, Peter and The Test Tube Babies, The Toasters i, recentment, les coreanes Rumkicks, però també ha apostat fort pel talent de proximitat, de la Bisbal i el seu entorn i de la resta de Catalunya. Aquest mes de desembre, la sala ha organitzat una intensa recta final per acomiadar-se, i aquest cap de setmana, després d’haver celebrat divendres una última nit punk amb Mal Asunto, Minibús Intergalàctic i La Verga Records, prepara per a aquesta mateixa nit una festa pre-Cap d’Any, amb El Hada Verde, Miquel del Roig, Pd Guns i Dj Diego Armando. El Hada Verde és un grup format per destacats músics bisbalencs d’altres formacions que es reuneixen un cop a l’any al voltant del Nadal per tocar versions. El Hada Verde són Jaume Pla (Mazoni), Toni Molina, els germans Genís i Aleix Bou, i Genís Figa, més alguns col·laboradors puntuals.

I demà o més concretament a partir de la 1 de la matinada de l’1 de gener, L’Alternativa celebrarà la seva festa de Cap d’Any, que inclourà Pd Ivanote, Dj VR Project i Dj David O. Divendres vinent, coincidint amb la Nit de Reis, hi actuarà la banda de versions bisbalenca El Último Veneno, amb més de 20 anys de trajectòria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

música

Pat Metheny i Kamasi Washington, al Festival de Jazz de Barcelona

barcelona
MIRADOR

De quan la línia de la vida es ressegueix des de l’art

la ciutat d’ideals

A propòsit d’exilis i llengua

equipaments

Comencen les obres d’ampliació de l’Arxiu Nacional de Catalunya

barcelona
Crítica

El gest alliberador d’una dona italiana

música

El Jazz omple el Passeig de Gràcia

barcelona
crónica

Oques Grasses en salsa dolça

GIRONA

El manifest d’Agitart centra el Dia Internacional de la Dansa

girona
cultura

L’alt i constant mestratge de Mercè Vidal