Música

subhasta

L’exmodel Pattie Boyd subhastarà les cartes d’amor de Harrison i Clapton

Els anys de la psicodèlia, les drogues i l’amor lliure van generar un bon garbuix d’històries per recordar o per oblidar. Un triangle amorós amb diverses fases de lluita i acceptació és el que van viure el beatle George Harrison i el guitarrista i cantant Eric Clapton amb la model i fotògrafa Pattie Boyd. Tots dos van estar molt enamorats d’ella, que primer es va casar amb l’autor de Something (inspirada en ella) i després amb l’autor de Layla i Wonderful tonight (també inspirades en ella). A més d’aquestes famoses cançons, tots dos li van enviar moltes cartes d’amor que ara Boyd subhastarà.

Entre el 8 i el 22 de març, Pattie Boyd, que ara té 79 anys, subhastarà a la casa Christie’s de Londres les cartes d’amor citades, a més de joies, quadres, fotografies i roba seva.

Boyd va estar casada amb Harrison des del 1966 fins al 1977. Es van conèixer rodant el film A Hard Day’s Night (1964). Els primers anys ell va estar molt de gira i, després, l’amic de la parella, Eric Clapton, va entrar en escena i es va anar forjant el triangle.

“George era un encant quan estava lluny. Em trobava a faltar, i jo a ell, i m’escrivia unes cartes i unes postals meravelloses”, ha declarat Boyd.

Després d’uns anys d’estira i arronsa, finalment Harrison i Boyd es van divorciar per diferents motius. El 1979 (i fins al 1989) Boyd i Clapton es van casar. El guitarrista estava enamorat de Pattie Boy des que ella tenia 17 anys, va confessar. Alhora, ell i Harrison eren bons amics... El beatle, potser per la influència hindú, va beneir el casament del seu amic i la seva exdona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

LLENGUA

Joan Vall: “La llengua es defensa a les urnes”

BARCELONA
cultura

Jusèp Boya, Gemma Carbó i Rosa Lluch Bramon seran els experts que assessoraran el procés per escollir el nou director del Muhba

barcelona
LLIBRES

Litterarum dedicarà la propera fira a reivindicar l’art com a teràpia

BARCELONA
Cultura

Mor als 89 anys el periodista i escriptor francès Bernard Pivot

ART

Torrent Pagès “reneix” en una exposició a la Fundació Valvi

Girona
TEATRE

Joan Lluís Bozzo torna al teatre amb un documental sobre salut mental juvenil

BARCELONA
TEATRE

El TNC furga en la comèdia dramàtica de família a ‘Amnèsia’

BARCELONA
Cinema

El Truffaut dedica un nou cicle de la Fimoteca a Wim Wenders

Girona
Joan Safont
Periodista i escriptor

“Els polítics tenen pànic de semblar massa intel·lectuals”

Barcelona