Música

GIRONA

L’Strenes arrenca amb el 80% de les entrades venudes

La 12a edició del festival Strenes arrenca avui amb prop de 20.000 entrades venudes. Això suposa el 80% de totes les localitats que s’han posat a la venda. Es tracta de la millor arrencada del festival des de la seva creació. L’Strenes ha exhaurit entrades per als concerts d’Oques Grasses, Mama Dousha, Gossos, Figa Flawas, Blaumut, la Ludwig Band i els dobles concerts de Guillem Gisbert i The Tyets. Per altra banda, el festival comença aquest divendres estrenant un escenari gratuït a la plaça de la Independència de Girona per on hi actuaran Maria Hein, Paula Valls, Roger Padrós, Pelat i Pelut i Juls.

El festival Strenes d’aquest 2024 comptarà amb 44 concerts que es faran entre aquest 5 d’abril i el 5 de maig. En total s’han posat a la venda 26.300 entrades i ja se n’han venut prop de 20.000. A dia d’avui el certamen ja ha exhaurit les entrades en una desena de concerts i està a punt de fer-ho amb les estrenes dels discs d’El Kanka, Quimi Portet i Ginestà.

Precisament el duet barceloní serà un dels encarregats d’encetar la programació de l’Strenes d’aquest any amb la presentació del seu quart disc, ’VIDA MEVA’, al Teatre Municipal de Girona. A la Mirona de Salt (Gironès) i també aquest mateix divendres, Raule estrenarà a Girona el seu disc. A la plaça Independència de Girona els concerts gratuïts arrencaran a les 7 de la tarda amb Paula Valls i Pelat i Pelut.

Per aquest escenari també hi passarà Roger Padrós, Maria Hein i Juls al llarg d’aquest primer cap de setmana de festival. El dissabte Figa Flawas estrenarà el disc ’Calçotada’ a la sala de la Mirona de Salt.

L’Strenes aquest any incorpora els artistes d’Els Amics de les Arts, Ginestà, Jim, Mariona Escoda i Triquell en el projecte educatiu que té el festival. Per primera vegada el certamen comptarà amb una cançó pròpia on hi participaran artistes, alumnes i el productor gironí HugSound.

Al llarg de l’abril els artistes faran xerrades als instituts que participen en el projecte per explicar com segueixen el procés creatiu per composar nous temes. A partir d’aquí, els alumnes seran els encarregats d’escriure una lletra musical que valorarà un jurat. La proposta guanyadora passarà a mans del productor HugSound i aquest la farà realitat perquè es pugui escoltar a partir del 21 de juny, Dia Mundial de la Música.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

solidaritat

La campanya Girem full! assoleix 1.037 hores de recerca contra el càncer fomentant la lectura

barcelona
cinema

J. A. Bayona serà membre del jurat del 77è Festival de Canes

BARCELONA
porqueres

La Principal de Porqueres tindrà una placa al parc Manel Saderra i Puigferrer

porqueres
música

Billie Eilish actuarà al Palau Sant Jordi el 14 i el 15 de juny de 2025

barcelona
42 edició de comic barcelona

A la recerca de nous lectors de còmic

Barcelona
Crítica
música

Incògnites del Misteri

GIRONA
Cultura

Mor C.J Sansom, escriptor escocès de novel·les de suspens

art

L’entrada al Museu Picasso de Barcelona serà gratis tots els dijous, divendres i dissabtes al vespre

barcelona
sant jordi

Per Sant Jordi es van vendre dos milions de llibres

Barcelona