Música

calonge

L’Orquestra Di-versiones encapçala el cartell del tercer OncoMusic Fest

El festival familiar solidari tindrà lloc el cap de setmana del 27 i 28 d’abril al Palau Firal de Sant Antoni de Calonge

L’Orquestra Di-versiones serà el cap de cartell de la tercera edició de l’OncoMusic Fest, que tindrà lloc el cap de setmana del 27 i el 28 d’abril al Palau Firal de Sant Antoni de Calonge. El festival familiar solidari inclourà actuacions de diferents estils, espectacles i tallers dirigits als més petits, un espai d’inflables i una zona de foodtrucks i servei de bar. Aquest any, els beneficis del festival es destinaran a La Casa dels Xuklis de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

En diferents escenaris del festival, dissabte hi actuaran el Mag Karlus, Litus 3, Misip, The Best Of, Dea Infamous, The Funk Power Station, el discjòquei Kharloss Selektah, que oferirà dues sessions, abans i després del concert de l’Orquestra Di-versiones. Diumenge, entre altres activitats per a tota la família, hi tindran lloc les actuacions d’Ariadna Fort i The Covers Band.

La programació s’ha presentat avui en una roda de premsa en la qual han participat l’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler; el membre de l’organització de l’OncoMusic Fest i cantant de l’Orquestra Di-versiones, Albert Fort, i el gerent de l’AFANOC, Narcís Serrats.

Les entrades ja estan a la venda a través del web www.oncomusicfest.org . El preu de l’entrada anticipada és de 12 euros a partir de 14 anys i 6 euros per als nens, a partir de 3. L’entrada serà gratuïta per als menors de 3 anys. A la taquilla del festival, les entrades comprades el dissabte 27 d’abril valdran 15 euros per als adults i 9 per als nens. Qui vulgui accedir al festival només el diumenge, podrà fer-ho per 5 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cinema

J. A. Bayona serà membre del jurat del 77è Festival de Canes

BARCELONA
porqueres

La Principal de Porqueres tindrà una placa al parc Manel Saderra i Puigferrer

porqueres
música

Billie Eilish actuarà al Palau Sant Jordi el 14 i el 15 de juny de 2025

barcelona
42 edició de comic barcelona

A la recerca de nous lectors de còmic

Barcelona
Crítica
música

Incògnites del Misteri

GIRONA
Cultura

Mor C.J Sansom, escriptor escocès de novel·les de suspens

art

L’entrada al Museu Picasso de Barcelona serà gratis tots els dijous, divendres i dissabtes al vespre

barcelona
sant jordi

Per Sant Jordi es van vendre dos milions de llibres

Barcelona
circ

Les Nits de Circ inclouran cintes aèries a 8 metres del terra i forçuts de Mongòlia

roses