Música

Paula Valls, Pau Alabajos i Guillem Roma, actuaran A Peu de Gavarres

Arriba la quarta edició del cicle de concerts A peu de Gavarres. Durant tres dissabtes consecutius, del 8 al 22 de juny, diferents espais de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, aniran acollint actuacions musicals. Paula Valls, Pau Alabajos i Guillem Roma són els noms que configuren el cartell del cicle amb vistes a les Gavarres.

Un any més oferirà propostes properes de música d’autor que se celebraran a espais amb essència única mentre es pon el sol (a les 20 h): i és que el nom A peu de Gavarres no és gens casual. El cicle, organitzat pel consistori amb la producció de DMusical i la col·laboració de la Diputació de Girona, referma l’objectiu de barrejar propostes musicals acústiques i de proximitat amb emplaçaments a peu de les Gavarres esdevenint un maridatge entre el medi natural i la música (En cas de pluja les actuacions es faran a la Sala de Cruïlles).

Encetarà la proposta Paula Valls a la plaça de la Torre de Cruïlles, el dissabte 8 de juny: la cantant torna després d’una temporada lluny dels escenaris amb la publicació del seu tercer projecte discogràfic i el primer en català, anomenat Començar de nou. Amb ell, l’artista vol posar en valor tot allò que ha viscut i despullar-se per parlar d’experiències molt íntimes. A Peu de Gavarres acollirà el concert que es convertirà en una festa per celebrar les imperfeccions en una societat que no permet la feblesa.

La programació continuarà el 15 de juny a la plaça del Castell de Monells amb un concert de Pau Alabajos. El cantautor valencià presentarà La Paraula Viva i Amarga, un espectacle especial en commemoració del centenari del poeta Vicent Andrés Estellés. Inclou algunes de les seves cançons més icòniques inspirades en els versos d’Estellés, juntament amb noves adaptacions inèdites que formen part del seu darrer projecte discogràfic.

I el cicle clourà el dissabte 22 de juny a la plaça de la República de Sant Sadurní de l’Heura amb Guillem Roma. L’osonenc, a més de repassar les seves cançons amables i sinceres, presentarà un videoclip que s’ha fet conjuntament amb l’alumnat de l’Escola Gavarres i l’Escola la Pedra Plana en el marc del projecte ‘Música a les Escoles’. La peça es projectarà en el marc del concert.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Ester Boquera Diago
Directora de ‘Les publicacions de la Generalitat de Catalunya, 1931-1939

“La Generalitat republicana va editar quasi 90 títols a l’any”

Banyoles
art / música

Més de 40 artistes de diferents disciplines, al Wart Project 24

sant jordi desvalls
música

Joanjo Bosk reprèn la línia poètica amb ‘Cançó de repòs’, de Leveroni

figueres
Cultura

Mor Margot Benacerraf, figura històrica del cinema veneçolà

música

El grup tarragoní Stromboli Jazz Band, en un festival de ‘dixieland’ a Portugal

tarragona
Cultura

La Patum Infantil omple de balls i salts la plaça de Sant Pere

Berga

L’Escola de Teatre La Diana estrena ‘Un Dios salvaje’ a El Canal

Salt
música

Salvador Sobral clourà la 20a edició de l’(a)phònica amb un concert gratuït

banyoles
MÚSICA

Beth Gibbons, bellesa i dolor al Primavera Sound

BARCELONA