Cultura

Unes 27.000 persones participen en l'Acampada Jove

Els Pets, Reincidentes i Banda Bassotti han estat els principals reclams del festival, organitzat per les JERC

Unes 27.000 persones han participat durant el cap de setmana en el festival Acampada Jove, que organitzen des de fa catorze anys les joventuts d'ERC, i en el qual aquest any han tocat una trentena de grups, entre els quals destaquen Els Pets, Reincidentes i Banda Bassotti.

Per primera vegada l'Acampada s'ha celebrat a Montblanc (Conca de Barberà), "superant totes les expectatives marcades per l'organització", segons un comunicat fet públic aquesta tarda.

El portaveu de les JERC, Gerard Coca, ha considerat que aquesta població "és perfecta" per acollir aquest esdeveniment, en el qual es combinen concerts musicals, conferències o actes polítics, com el que va protagonitzar dissabte el president d'ERC, Joan Puigcercós.

Grups com Els Pets o Reincidentes van actuar ahir a la nit, la més concorreguda de les celebrades en aquesta edició, oferint els de Constantí els temes que han inclòs a la seva gira "Els Pets fan Soroll".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.